Libnet.ro
UNICEF

13:15

Victor Ponta merge joi la Chisinau, unde se va intalni cu omologul sau, Chiril Gaburici

B1 B1,
Victor Ponta merge joi la Chisinau, unde se va intalni cu omologul sau, Chiril Gaburici

Premierul Victor Ponta va efectua joi o vizita in Republica Moldova pentru a se intalni cu omologul sau, Chiril Gaburici. Cei doi oficiali vor avea discutii tete-a-tete, iar apoi vor sustine o conferintad e. continuă pe B1

Premierul roman, Victor Ponta, vine joi la Chisinau

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, va efectua joi, 21 mai, o vizita in Republica Moldova, in cadrul careia va avea o intrevedere cu omologul sau, Chiril Gaburici, transmite IPN.

Victor Ponta, intalnire cu omologul sau moldovean. Agenda discutiilor

Premierul Victor Ponta merge, joi, in Republica Moldova, unde se va intalni omologul sau, Chiril Gaburici, relateaza Mediafax.

Victor Ponta despre impozitarea bacsisului: E mai grav sa perseverezi in greseala decat sa o recunosti si sa o repari

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, ca ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, urmeaza sa aduca, miercuri, in sedinta de Guvern, modificari in ceea ce priveste impozitarea bacsisului. E mai grav sa perseverezi in greseala decat sa o recunosti si sa o repari. Daca in practica se gaseste o solutie mai simpla, sunt gata sa o repar. Daca e ceva ce merge prost, vreau sa repar, a subliniat Ponta.

Victor Ponta spune ca impactul dublarii alocatiilor e de 1,8 miliarde lei: Partea proasta e ca cei care au facut amendamentul nu ne-au spus de unde luam banii, asa cum scrie in Constitutie (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a vorbit in cadrul sedintei de Guvern Codul Silvic, amintind ca miercuri Camera Deputatilor va da votul final in acest caz. Nu cred ca este perfect la ora actuala, dar este mult mai bun si.

Victor Ponta: Nimeni nu a fost de acord cu demisia lui Dragnea. in 2012 am fost si PSD si PNL, dar liberalii, in stilul lor obisnuit, s-au fofilat (VIDEO)

La iesirea din sediul PSD, unde s-a discutat demisia lui Liviu Dragnea, presedintele PSD, Victor Ponta a declarat ca nimeni nu a fost de acord cu demisia acestuia. Am discutat cu colegii mei din Biroul Permanent si n.

Victor Ponta s-a intalnit cu liderii opozitiei in biroul lui Valeriu Zgonea: Ne-am inteles pe principiile legii alegerilor parlamentare

Premierul Victor Ponta a avut o intalnire miercuri, in biroul presedintelui Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea, la care au participat printre altii copresedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga, presedintele PC, Daniel Constantin si presedintele UDMR, Kelemen Hunor, precum si presedintele Comisiei speciale de cod electoral, Mihai Voicu PNL) si vicepresedintele acesteia, Gabriela Podasca PSD). Ponta a declarat ca s-au inteles pe toate principiile care tin de legea privind alegerile parlamentare in asa fel incat si aceasta sa fie trimisa spre promulgare pana la sfarsitul acestei sesiuni a Legislativului.

Victor Ponta ii considera prosti pe jurnalistii care au transmis ca Sevile Shhaideh este fina lui Liviu Dragnea, iar condamnarea acestuia o califica drept sanctiune pentru ca a facut un lucru bun

Premierul Victor Ponta considera ca Liviu Dragnea a fost sanctionat cu un an de inchisoare cu suspendare pentru ca a facut un lucru bun. A fost sanctionat pentru ca a facut un lucru bun pe care l-am facut si eu si l-au facut si cei mai multi din cei de la masa, in sensul ca l-am suspendat pe Basescu, a spus premierul la inceputul sedintei de Guvern. De asemenea, Ponta ii considera prosti pe jurnalistii care au transmis stirea potrivit careia Liviu Dragnea este nasul ministrului propus al dezvoltarii, Sevile Shhaideh. Deci, nici nu stiu daca sa rad sau sa plang cand aud atatia prosti care publica stiri, a spus Ponta.

Ce spune Victor Ponta despre majorarea alocatiei pentru copil

Guvernul si PSD sustin majorarea alocatiei de stat pentru copii si nu se pot opune acestui principiu, dar initiatorii propunerii nu au indicat sursa de finantare in conditiile in care impactul bugetar anual este estimat la 1,8 miliarde lei, a declarat premierul Victor Ponta.

Victor Ponta anunta pentru miercuri adoptarea a doua legi importante in Parlament: Codul silvic si legea privind insolventa persoanelor fizice

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca miercuri urmeaza sa fie adoptate doua legi importante: Codul silvic si legea privind insolventa persoanelor fizice. Legea privind insolventa persoanelor fizice se afla pe agenda Camerei Deputatilor, iar Codul silvic a fost retrimis de presedintele Klaus Iohannis Parlamentului. Victor Ponta a mai declarat, luni, ca I-am informat pe cei doi presedinti ai Camerelor despre faptul ca vrem sa adoptam, prin OUG sau in cel mai rau caz proiect de lege, legislatia privind interdictia temporara referitoare la exportul de lemne prelucrat. Liderul PSD a mai adaugat ca Sunt convins ca avem majoritate si vointa politica pentru a le adopta.

Victor Ponta: Relatia cu Traian Basescu a fost un cosmar institutional. Lucrurile merg de o mie de ori mai bine cu domnul Iohannis

Premierul Victor Ponta a facut mai multe afirmatii in cadrul unei emisiuni televizate despre relatia institutionala pe care o are cu presedintele Klaus Iohannis, transmite Agerpres. Ponta nu a ezitat sa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3028 seconds )