Libnet.ro
UNICEF

11:01

Victor Ponta: Romania ar putea negocia un alt tip de acord cu FMI

B1 B1,
Victor Ponta: Romania ar putea negocia un alt tip de acord cu FMI

Romania ar putea incheia un nou tip de acord cu Fondul Monetar International FMI) dupa expirarea actualului program, dupa modelul Poloniei, tara ce are la dispozitie o linie de credit flexibila, care poate. continuă pe B1

Romania ar putea negocia un alt tip de acord cu FMI dupa ce expira acordul in vigoare

Romania ar putea negocia un alt tip de acord cu Fondul Monetar International dupa ce expira, in 2015, acordul in vigoare, a declarat miercuri premierul Victor Ponta pentru presa internationala.

Premierul Ponta: Romania ar putea incheia un nou tip de acord cu FMI, dupa expirarea actualului program

Premierul Victor Ponta a declarat ca Romania ar putea incheia un nou tip de acord cu Fondul Monetar International dupa expirarea actualului program, urmand modelul Poloniei. Polonia are la dispozitie o linie de.

Ponta: Nu vom mai avea nevoie de un nou acord de tip preventive cu FMI. Poate vom putea discuta un alt tip de intelegere, pe modelul Poloniei

Romania ar putea incheia un nou tip de acord cu Fondul Monetar International FMI) dupa expirarea actualului program, urmand modelul Poloniei, care are la dispozitie o linie de credit flexibila ce poate fi reinnoita si pe care o poate accesa in caz de urgenta, a declarat premierul Victor Ponta.

Ponta ar vrea alt tip de acord cu FMI

Romania ar putea incheia un nou tip de acord cu Fondul Monetar International FMI) dupa expirarea actualului program, dupa modelul Poloniei, tara ce are la dispozitie o linie de credit flexibila, care poate fi reinnoita si pe care o poate accesa in caz de urgenta, a declarat premierul Victor Ponta.

Marian Popescu, seful Comisiei de Etica de la Universitatea Bucuresti: Daca ar fi castigat alegerile prezidentiale, Victor Ponta ar mai fi facut anuntul ca renunta la titlul de doctor?

Profesorul Marian Popescu, seful Comisiei de Etica de la Universitatea Bucuresti care in 2012 a decis ca Victor Ponta a plagiat in lucrarea sa de doctorat, a declarat pentru HotNews. ro ca anuntul lui Ponta ar putea determina Universitatea sa mai ceara o data anularea titlului de doctor. Dar acest anunt Victor Ponta l-a facut dupa ce a pierdut alegerile. Intrebarea este: daca ar fi castigat alegerile, ar mai fi facut acest anunt?, a spus pentru HotNews. ro profesorul Popescu.

Al doilea doctorat al lui Victor Ponta

Victor Ponta a anuntat ca renunta la titlul de doctorat si ca, dupa ce va iesi din politica, are de gand sa initieze un nou demers doctoral. Vestea buna e ca s-ar putea ca, la un moment dat, sa iasa din politica. Vestea proasta e ca nici acum, in ciuda gestului sau aparent onest, dl Ponta tot nu a inteles despre ce e vorba.

Victor Ponta: TVA redus la produse alimentare cel tarziu din 2016, dar este nevoie de cresterea subventiilor

Premierul Victor Ponta a transmis, luni, in cadrul sedintei de acordare a votului pentru noul guvern, ca TVA va putea fi redusa la alte produse alimentare decat cele de panificatie cel tarziu din ianuarie 2016,.

Victor Ponta: Avem o economie sanatoasa. Romania este pregatita pentru a rezista in caz de tulburari

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca Romania are o situatie politica si economica stabila, intr-o regiune supusa unor diverse instabilitati, si ca este pregatita pentru a rezista in caz de.

Victor Ponta, pentru Bloomberg: Parchetul General investigheaza pretinsa inchisoare CIA care ar fi existat in Romania

Premierul Victor Ponta a spus, pentru Bloomberg, ca procurorii romani investigheaza daca a existat in Romania vreo inchisoare secreta a CIA. Premierul afirma ca nu are nici o informatie privind utilizarea.

Victor Ponta: Rusia, principala amenintare pentru stabilitatea regiunii

Din cauza dependentei unor tari de importuri de gaz rusesc, Rusia reprezinta principala amenintare pentru stabilitatea regiunii, a declarat a declarat miercuri premierul roman Victor Ponta, relateaza France.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )