Libnet.ro
UNICEF

15:15

Victor Ponta: L-as fi vrut pe Ilie Sarbu in Guvern, dar n-o sa-l am pentru ca nu vrea

B1 B1,
Victor Ponta: L-as fi vrut pe Ilie Sarbu in Guvern, dar n-o sa-l am pentru ca nu vrea

Desi a anuntat recent ca s-a gandit deja la o structura pentru noul guvern, pe care nu o va anunta decat dupa alegeri, premierul Victor Ponta a anuntat un prim nume pe care l-ar fi vrut in echipa sa. Din. continuă pe B1

Ponta: L-as pofti pe Vasile Blaga sa candideze la Targu Jiu contra pisicului, sa vedem cine ...

Liderul PSD Victor Ponta a spus, vineri, la mitingul electoral de la Timisoara, ca l-ar invita pe presedintele PDL, Vasile Blaga, sa candideze impotriva sa, a pisicului, la Targu Jiu, sa vada cine ar castiga, intreband daca judetul Timis, unde candideaza Blaga, e locul de iertare a pacatelor, scrie Mediafax. Victor Ponta a declarat, la mitingul electoral al USL de la Timisoara, referitor la alegerile locale, ca in multe judete candidatii de atunci s-au plans ca nu au bani si nu pot castiga .

Schema propusa de Victor Ponta pentru noul Guvern, in dezbatere in cadrul USL

Premierul Victor Ponta a realizat deja o schema cu privire la noul Guvern, mai exact schimbari care ar putea avea loc in noul Guern precum aparitia unor noi ministere sau ce ministri raman pe pozitii si care.

Victor Ponta: Noul Guvern nu va avea doua ministere in plus, vreau sa reorganizam Ministerul Afacerilor Europene

Premierul Victor Ponta a afirmat, joi, ca Guvernul ce va fi investit dupa alegeri nu va avea doua ministere in plus si ca doreste reorganizarea Ministerului Afacerilor Europene, scrie Agerpres. Nu va fi.

Victor Ponta despre modificarea atributiilor SRI: Nu am auzit de o asemenea intentie. Daca cineva din guvern propune asta, nu sunt de acord

Premierul Victor Ponta a dezmintit stirea potrivit careia Guvernul ar intentiona sa modifice legea privind punerea in aplicare a Noului Cod penal, modificare prin care informatiile obtinute pe mandate de siguranta nationala pot fi utilizate ca proba in instanta doar in cadrul dosarelor care vizeaza infractiuni la adresa securitatii nationale.

Victor Ponta: il invit pe buldogul Blaga sa lupte cu pisicul Ponta

Premierul Victor Ponta, presedintele PSD, prezent vineri la Timisoara, a declarat ca s-ar fi bucurat daca buldogul Vasile Blaga ar fi candidat pe colegiul din Targu Jiu, ca sa lupte cu pisicul Victor Ponta. La.

Victor Ponta: Il invit pe buldogul Blaga sa lupte cu pisicul Ponta

Premierul Victor Ponta a declarat vineri ca s-ar fi bucurat daca buldogul Vasile Blaga ar fi candidat pe colegiul din Targu Jiu ca sa lupte cu pisicul Ponta, transmite Agerpres.

Dialog intre o sustinatoare USL si Victor Ponta: Sa-l scoateti pe domnul Nastase de acolo / il scoatem

Fostul premier Adrian Nastase ar putea iesi din inchisoare mai repede decat se asteapta. Cel putin asta a lasat sa se inteleaga, joi, actualul premier, Victor Ponta. Liderul PSD s-a aflat joi intr-o vizita.

Mandria de a fi Victor Ponta

Ca si cum tinea sa certifice ca, intr-adevar, e mare amator de gogonele, premierul Victor Ponta a mintit chiar a doua zi dupa ce presedintele Traian Basescu l-a facut mitoman. Cronica ultimelor baliverne o gasiti sintetizata in articolul Ministerul Justitiei il contrazice pe premierul Victor Ponta. Care e povestea reala a proiectului de lege care putea limita lupta anticoruptie. Nu e nici o placere sa constati ca premierul tarii tale scoate panglici pe gura pe teme gravissime. Dimpotriva, te incearca un sentiment de jena profunda cand te nimeresti, la o receptie oficiala, in aceeasi incapere cu panglicarul.

Victor Ponta nu va merge la receptia oferita de presedintele Basescu de Ziua Nationala: Nu stiam in ce calitate sa merg la Cotroceni - in calitate de maimutica, de porc, de pisicuta

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri seara, ca nu va participa la receptia pe care presedintele Traian Basescu o va oferi, la Palatul Cotroceni, de Ziua Nationala a Romaniei. Intrebat daca a primit invitatie de la Cotroceni la receptia de 1 Decembrie, premierul a spus: Sincer nu stiu, probabil, habar nu am, dar nu stiam in ce calitate sa merg la Cotroceni - in calitate de maimutica, de porc, de pisicuta, sa latru sau. nu mi-a scris pe invitatie dl Basescu exact in care din nenumaratele mele intruchipari animale sa ma prezint acolo. Si, pana nu ma lamureste, lasa-l sa stea el cu menajeria lui, a afirmat Ponta.

Adriean Videanu: Premierul Victor Ponta a bagat Romania in stop cardiac

Liderul de campanie a Aliantei Romania Dreapta, Adriean Videanu, a afirmat, miercuri, ca premierul Victor Ponta a adus Romania intr-o stare critica in ultimele 6 luni de cand se afla la guvernare. Victor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )