Libnet.ro
UNICEF

17:00

Victor Ponta sau guvernarea pe baza de inertie

Hotnews Hotnews,
Victor Ponta sau guvernarea pe baza de inertie

N-am mai scris de ceva vreme un comentariu politic avand ca subiect vreo actiune guvernamentala. De fapt, guvernarea Victor Ponta USL) nu pare deloc sa inspire analiza politica, nu doar pe acest blog. De ce? Poate imi dati o mana de ajutor: propuneti subiecte, cateva initiative politice majore ale acestui guvern. Bun, nu neaparat unele majore, orice initiative politice semnificative, cu cap si coada, care sa poata fi comentate Greu, nu? Ca sa analizezi guvernarea, trebuie sa ai ceva particular de analizat. continuă pe Hotnews

Victor Ponta are un urias defect vizavi de presedinte. Ce spune Radu Tudor

Premierul Victor Ponta are un mare defect, in opinia analistului politic Radu Tudor, respectiv acela de a-l considera pe presedinte o persoana frecventabila. Din punctul meu de vedere, Victor Ponta - n. r. ) are un.

Serghei Stanisev, acuzat de un adversar politic ca a dat mita pentru a fi presedinte al Socialistilor Europeni. / Victor Ponta: Neadevaruri

Fostul premier bulgar Serghei Stanisev este acuzat de un fost ministru bulgar, membru al formatiunii conservatoare GERB, ca ar fi oferit mita pentru a deveni presedinte al Partidului Socialistilor Europeni, premierul Victor Ponta afirmand ca acuzatiile nu sunt mai mult decat simple neadevaruri. Fostul premier socialist bulgar Serghei Stanisev, liderul Partidului Socialistilor Europeni PES), a anuntat, vineri, ca intentioneaza sa il dea in judecata pentru calomnie pe fostul ministru Tvetan Tvetanov, membru al formatiunii conservatoare GERB.

Antonescu: Victor Ponta a fost prezentat ca un capcaun nationalizator, mancator de proprietate. S-a exagerat

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, ca premierul Victor Ponta a fost prezentat, in ultima perioada, ca un capcaun nationalizator, mancator de proprietare, el aratand ca s-a exagerat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )