Libnet.ro
UNICEF

16:00

Victor Ponta sustine ca si-a scris singur teza de doctorat: Despre Curtea Penala Internationala nu a mai scris nimeni. De ce l-a dat afara pe Geoana din PSD

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta sustine ca si-a scris singur teza de doctorat: Despre Curtea Penala Internationala nu a mai scris nimeni. De ce l-a dat afara pe Geoana din PSD

Premierul Victor Ponta a acordat un interviu postului B1TV, care a fost difuzat sambata seara, in emisiunea Lumini si umbre. Premierul a sustinut ca si-a scris singur teza de doctorat, a povestit cum a izbucnit conflictul cu Mircea Geoana si a dezvaluit ca Monica Macovei ar fi contestat alegerile prezidentiale daca Guvernul, intre cele doua tururi de scrutin, ar fi deschis noi sectii de vot in diaspora prin ordonanta de urgenta. continuă pe Adevărul

Ponta sustine ca si-a scris singur teza de doctorat: Despre Curtea Penala Internationala nu a mai scris nimeni. De ce l-a dat afara pe Geoana din PSD

Premierul Victor Ponta a acordat un interviu postului B1TV, care a fost difuzat sambata seara, in emsiunea Lumini si umbre. Premierul a sustinut ca si-a scris singur teza de doctorat, a povestit cum a izbucnit conflictul cu Mircea Geoana si a dezvaluit ca Monica Macovei ar fi contestat alegerile prezidentiale daca Guvernul, intre cele doua tururi de scrutin, ar fi deschis noi sectii de vot in diaspora prin ordonanta de urgenta.

Victor Ponta: Conflictul cu Mircea Geoana a fost provocat de faptul ca nu l-am desemnat ministru de Externe/ Nu ma tem ca s-ar putea produce o scindare a PSD

Victor Ponta sustine ca disputa sa cu Mircea Geoana, care a anuntat recent proiectul unui nou PSD din care ar urma sa faca parte Marian Vanghelie si alti membri ai actualului partid, a fost provocata de faptul ca nu l-a desemnat ministru de Externe, preferandu-l in locul sau pe Bogdan Aurescu, dupa ce Geoana se oferise sa il sprijine din aceasta calitate. Intrebat daca se teme de o scindare a PSD, ca urmare a esecului in prezidentiale si in contextul initiativei lui Mircea Geoana, premierul Ponta a afirmat ca nu se teme de o astfel de varianta, solutia pentru un viitor succes al PSD fiind sa dea niste semnale, foarte clare si cu perseverenta.

Ce cadou i-a facut Victor Ponta sotiei sale, cu ocazia de zilei de nastere

Premierul Victor Ponta a postat, ieri, pe pagina sa de Facebook, un mesaj aniversar adresat sotiei sale, Daciana Sarbu, in care spune ca se simte binecuvantat de prezenta acesteia. Tot in aceasta postare, premierul a scris ca i-a facut cadou sotiei sale o melodie de 0,99 Euro, cumparata de pe Itunes Store.

Mircea Geoana anunta formarea noului PSD: Eu sunt alternativa la Victor Ponta (VIDEO)

Mircea Geoana a anuntat ca va lansa in doua saptamani un grup de initiativa pentru formarea unui nou PSD. Fostul presedinte social-democrat sustine ca el este alternativa la Victor Ponta si doreste.

Mircea Geoana vs. Victor Ponta: Premierul i-a luat casa, senatorul tinteste PSD-ul

Victor Ponta i-a luat casa lui Mircea Geoana. Sub forma de represalii. Iar Mircea Geoana, la randul lui, vrea sa-i ia partidul lui Victor Ponta. Tot sub forma de represalii. Sorin Rosca Stanescu afirma,.

Iohannis a dat tonul: Victor Ponta vrea un nou acord politic, de data asta pe Cultura

Romania este tara acordurilor politice pe orice. Cel mai nou se vrea a fi pe Cultura si a fost cerut de premierul Victor Ponta. Seful Executivului nu este la prima astfel de initiativa. A mai cerut acord politic.

Cine se incumeta sa il impinga pe Victor Ponta pe scari?

Victor Ponta se agata cu toata puterea de ramasitele pe care le mai are dupa esecul din noiembrie. Desi nimeni nu isi manifesta public dorinta de a-l impinge pe scari, Victor Ponta s-a agatat deja de pragul usii si arunca preventiv priviri care ne aduc aminte de personajul din Puss in boots. Doar, doar din mila sau alte sentimente crestine va fi crutat, iertat si reprimit in prima linie.

Victor Ponta si-a prezentat bilantul pe Facebook: Romania, in topul tarilor din UE cu crestere economica

Premierul Victor Ponta si-a prezentat pe Facebook bilantul guvernarii din mai 2012 pana in prezent. Ponta spune ca Romania se afla in topul tarilor din Uniunea Europeana cu crestere economica. Premierul.

Livetext. Victor Ponta vorbeste despre Mircea Geoana, de la ora 23.00

Premieru Victor Ponta a acordat un interviu postului B1TV, care va fi difuzat in emsiunea Lumini si umbre, in aceasta seara, incepand cu ora 23. Premierul va vorbi despre subiectele la zi de pe scena politica: ordonanta de urgenta prin care a incercat sa se spele de plagiat, jocurile din PSD si relatia cu presedintele Iohannis.

Victor Ponta: Conflictul cu Geoana a fost ca nu l-am desemnat ministru de Externe. Daca schimbam regulile intre cele doua tururi de scrutin, Monica Macovei ar fi contestat alegerile prezidentiale

Premieru Victor Ponta a acordat un interviu postului B1TV, care va fi difuzat in emsiunea Lumini si umbre, in aceasta seara, incepand cu ora 23. Premierul va vorbi despre subiectele la zi de pe scena politica: ordonanta de urgenta prin care a incercat sa se spele de plagiat, jocurile din PSD si relatia cu presedintele Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )