Libnet.ro
UNICEF

11:30

Victor Ponta despre stenogramele aparute in presa: Ne aduc tuturor aminte de ce va lasa mostenire regimul Basescu: ura, mizerie, metode subterane...

Hotnews Hotnews,
Victor Ponta despre stenogramele aparute in presa: Ne aduc tuturor aminte de ce va lasa mostenire regimul Basescu: ura, mizerie, metode subterane...

Premierul Victor Ponta scrie duminica pe blogul personal, intr-un post intitulat Despre stenograme si autosesizari, ca este de acord cu decizia Inspectiei Judiciare a CSM de a se autosesiza cu privire la aparitia in mass-media a interceptarilor efectuate in dosarul lui Sorin Blejnar, in care apare si presedintele Traian Basescu, dar acuza institutia de dubla masura, intrebandu-se de ce CSM nu a procedat la fel si cand au aparut in presa stenograme despre el. Potrivit lui Ponta, aceasta practica a stenogramelor aparute in spatiul public ne aduc tuturor aminte de ce va lasa mostenire regimul Basescu: ura, mizerie, metode subterane, pentru ca de la el si de la Morar a inceput. De asemenea, premierul spune ca, personal, nu il cunoaste pe procurorul din cazul Blejnar, dar crede insa ca doamna Macovei il stie mult mai bine. continuă pe Hotnews

Victor Ponta despre dorinta PDL de a se verifica cum a avut PSD bani de lansarea candidatilor: Sunt invidiosi

Presedintele PSD, Victor Ponta, considera ca membrii PDL sunt invidiosi atunci cand vor sa verifice de unde a avut partidul bani pentru lansarea candidatilor la alegerile parlamentare si sustine ca USL a platit pentru Arena Nationala, iar fiecare participant a venit pe cont propriu, transmite Mediafax.

Victor Ponta: CSM trebuie sa apere interesele tuturor

Consiliul Suprem al Magistraturii CSM) este o institutie care trebuie sa apere interesele tuturor, afirma premierul Victor Ponta, intr-o postare pe blogul personal. Consiliul Suprem al Magistratur.

Comunicatul presedintiei fata de stenogramele aparute in presa: Este doar o discutie despre recuperarea datoriilor Rompetrol fata de statul roman

Presedintia Romaniei a publicat vineri seara un comunicatd e presa fata de aparitia in presa a interceptarii unor convorbiri telefonice dintre Traian Basescu si fostul presedinte al ANAF, Sorin Blejnar. Presedintia subliniaza ca este vorba despre trei interceptari telefonice si o lectura onesta a discutiilor indica faptul ca domnul presedinte Traian Basescu discuta cu domnul Sorin Blejnar despre recuperarea datoriilor companiei Rompetrol fata de statul roman.

Victor Ponta: CSM trebuie sa apere interesele tuturor. Ne-am saturat de institutii care reactioneaza special atunci cand este vorba de Traian Basescu

Consiliul Suprem al Magistraturii CSM) este o institutie care trebuie sa apere interesele tuturor, ne-am saturat de institutiile care reactioneaza intr-un fel cand e vorba de cetatenii obisnuiti, dar total.

Victor Ponta va efectua astazi o vizita in Serbia

Premierul Victor Ponta va efectua o vizita, astazi, in Serbia si se va intalni cu omologul sau sarb Ivica Dacic, a anuntat guvernul de la Belgrad, potrivit agentiei sarbe Tanjug, relateaza sursele de presa.

Ecaterina Andronescu, despre raportul privind plagiatul lui Victor Ponta: Am citit, am nevoie de determinare juridica

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat, vineri, ca a citit raportul Universitatii Bucuresti privind plagiatul lui Victor Ponta si ca are nevoie de determinare juridica in acest caz, subliniind, o data in plus, ca va respecta legea.

Victor Ponta, la Salonul Auto: Suntem o tara care nu are inca o strategie de siguranta rutiera

Premierul Victor Ponta a fost prezent vineri la Salonul Auto de la Baneasa, unde a facut unele declaratii despre cat de importanta este industria auto pentru Romania si despre sistemul taxe si impozite care.

Adevaratul motiv pentru care Victor Ponta a parasit sedinta CSAT.

S-a certat cred ca e foarte mult spus, a spus directorul SIE, Teodor Melescanu, despre motivul pentru care premierul Victor Ponta a parasit sedinta CSAT din data de 27 septembrie. Intrebat, in emisiunea Dupa 20 de ani difuzata duminica de ProTV, daca in acea sedinta a fost o cearta dura, Melescanu a raspuns: N-as spune, a fost o disputa legata de introducerea pe ordinea de zi a unui punct, dar nu mi s-a parut ca e o tema fundamentala, . ) ideea cu diplomatia .

Victor Ponta si Boiko Borisov vor traversa podul Calafat-Vidin pe 24 octombrie.

Premierul Victor Ponta, impreuna cu omologul sau bulgar, Boiko Borisov, vor traversa podul Calafat-Vidin pe 24 octombrie, anunta Biroul premierului bulgar, citat de Mediafax. Podul Calafat - Vidin urmeaza sa fie inaugurat oficial inainte de sfarsitul anului. Podul este aproape finalizat, se poate merge pe el, asa ca am stabilit cu premierul Ponta sa trecem pe el, a spus Borisov. Premierul bulgar s-a aflat la Bucuresti pentru a participa la reuniunea Partidului Popular European.

European Voice: Victor Ponta, un oportunist agresiv caruia ii plac ambuscadele politice

European Voice, publicatie editata de Economist Group, a publicat joi un profil dur al premierului Victor Ponta intitulat Oportunistul agresiv articol cu plata). Materialul semnat de Andrew Garner trece in revista parcursul lui Ponta aratand ca ii plac ambuscadele politice si ca este, cu siguranta, un om care loveste repede si eficient.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )