Libnet.ro
UNICEF

05:15

Traian Basescu: Iurie Leanca a fost pana in octombrie 1989 in Ambasada URSS din Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu: Iurie Leanca a fost pana in octombrie 1989 in Ambasada URSS din Bucuresti

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, despre premierul Republicii Moldova, Iurie Leanca, ca a fost pana in octombrie 1989 in Ambasada Uniunii Sovietice din Bucuresti si a precizat ca de aceea este atat de unit in ganduri si simtiri cu premierul Victor Ponta. continuă pe Hotnews

VIDEO Traian Basescu: Iurie Leanca a fost pana in octombrie 1989 in Ambasada URSS din Bucuresti

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, despre premierul Republicii Moldova, Iurie Leanca, ca a fost pana in octombrie 1989 in Ambasada Uniunii Sovietice din Bucuresti si a precizat ca de aceea este atat de unit in ganduri si simtiri cu premierul Victor Ponta.

Basescu, dupa ce a semnat pentru Elena Udrea: Iurie Leanca a fost in Ambasada URSS la Bucuresti. Poate nu ati stiut

Presedintele Traian Basescu a semnat astazi pentru candidatura Elenei Udrea la alegerile prezidentiale. Seful statului a tratat ironic modul in care Victor Ponta si-a serbat ziua de nastere si a lansat un atac catre prrmierul Republicii Moldova, Iurie Leanca, mare sustinator al premierului Romaniei.

Basescu, dupa ce a semnat pentru Udrea: Iurie Leanca a fost in Ambasada URSS la Bucuresti

Presedintele Traian Basescu a semnat astazi pentru candidatura Elenei Udrea la alegerile prezidentiale. Seful statului a tratat ironic modul in care Victor Ponta si-a serbat ziua de nastere si a lansat un atac catre premierul Republicii Moldova, Iurie Leanca, mare sustinator al premierului Romaniei.

Ipoteza: Iurie Leanca ar putea fi viitorul prim-ministru al Romaniei

Cuvantul central al evenimentului de lansare a candidatului PSD pentru prezidentialele din Romania, Victor Ponta, a fost UNIRE. in mod simbolic alaturi de premier au fost plasati in dreapta sotia si in stanga premierul Republicii Moldova, Iurie Leanca. Si daca nu vorbim de simbolistica ci de posibilitatea istorica de numire a unui premier oficial de asemenea in Republica Moldova?.

Ipoteza: Iurie Leanca viitorul prim-ministru al Romaniei

Cuvantul central al evenimentului de lansare a candidatului PSD pentru prezidentialele din Romania, Victor Ponta, a fost UNIRE. in mod simbolic alaturi de premier au fost plasati in dreapta sotia si in stanga premierul Republicii Moldova, Iurie Leanca. Si daca nu vorbim de simbolistica ci de posibilitatea istorica de numire a unui premier, oficial de asemenea in Republica Moldova?.

Traian Basescu, despre lansarea candidaturii lui Ponta: Si-a pierdut controlul si cumpatul. El si Leanca pacalesc cetatenii Moldovei cu privire la Marea Unire

Si-a pierdut controlul si cumpatul, a declarat presedintele Traian Basescu, duminic, fiind intrebat ce parere are despre lansarea candidaturii premieruluiVictor Ponta ce a avut loc pe Arena.

Traian Basescu, despre lansarea candidaturii lui Ponta: Si-a pierdut controlul si cumpatul. El si Leanca pacalesc cetatenii Moldovei cu privire la Marea Unire (VIDEO)

Si-a pierdut controlul si cumpatul, a declarat presedintele Traian Basescu, duminic, fiind intrebat ce parere are despre lansarea candidaturii premieruluiVictor Ponta ce a avut loc pe Arena.

Victor Ponta: Traian Basescu a fost ofiter al Securitatii. Este unul dintre motivele pentru care nu l-am votat

Presedintele Traian Basescu a fost ofiter al Securitatii, a declarat liderul PSD, premierul Victor Ponta, adaugand ca acesta a fost unul dintre motivele pentru care nu l-a votat pe Basescu pentru functia de presedinte al Romaniei, potrivit Mediafax.

Marian Vanghelie: Suspendarile lui Traian Basescu au fost niste greseli ale PSD

Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Marian Vancghelie, a declarat, sambata, ca preseidntele Traian Basescu nu mai trebuie suspendat si ca suspendarile sale sunt greseli ale PSD, informeaza Digi 24. Nu cred.

VIDEO Traian Basescu a semnat in Parcul Herastrau pentru Elena Udrea: E un om loial obiectivelor ei

Presedintele Traian Basescu a mers duminica in Parcul Herastrau, unde echipa Partidului Miscarea Populara strange semnaturi pentru Elena Udrea, si a semnat pe listele acesteia, in prezenta presei. Am semnat pentru candidatul in care cred, a declarat Basescu.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )