Libnet.ro
UNICEF

06:15

Victor Ponta: UE trebuie sa arate Rusiei ca nimeni nu poate comite abuzuri contra tarilor europene

B1 B1,
Victor Ponta: UE trebuie sa arate Rusiei ca nimeni nu poate comite abuzuri contra tarilor europene

Premierul Ponta a afirmat ca Uniunea Europeana trebuie sa fie puternica fata de Rusia si sa asume responsabilitatea de a demonstra ca nimeni nu poate modifica legislatia internationala si ca nimeni nu. continuă pe B1

Victor Ponta: UE trebuie sa arate Rusiei ca nimeni nu poate comite abuzuri contra tarilor europene

Uniunea Europeana trebuie sa fie puternica fata de Rusia si sa asume responsabilitatea de a demonstra ca nimeni nu poate modifica legislatia internationala si ca nimeni nu poate comite abuzuri impotriva tarilor europene, a declarat premierul Victor Ponta, conform Euronews.

Trebuie sa cheltuim, pana la finalul anului, trei miliarde de dolari pentru investitii publice

Asigurarea indendentei energetice a tarii noastre este esentiala in situatia in care adevarata batalie cu Federatia Rusa nu se va purta cu arme coventionale, ci mai degraba intr-un domeniu strategic precum energia, a declarat, ieri, premierul Victor Ponta.

FOTO Incidentele congresului PSD de la Alba Iulia.Prezidentiabilul Victor Ponta si anul 2018

Presedintele PSD, Victor Ponta, a venit vineri, 12 septembrie 2014, la Alba Iulia pentru a cauta cele peste 5 milioane de voturi care il despart de functia de presedinte al Romaniei. Cel putin asa a afirmat mana sa dreapta din partid si de la Guvern, vicepremierul Liviu Dragnea. PSD a incercat sa arate prin Congresul National de la Alba Iulia ca este un partid mamut care nu ar avea cum sa piarda cea mai importanta functe din stat.

Victor Ponta: Romania este afectata de sanctiunile impuse Rusiei, dar este un pret care merita platit

Premierul Victor Ponta a declarat ca Romania este afectata de sanctiunile impuse Federatiei Ruse, asemenea intregii Europe, dar este un pret care merita platit, deoarece este vorba de un angajament cu privire la.

Victor Ponta, despre proiectul UDMR privind autonomia: Sa nu se alarmeze niciun roman. Avem o Constitutie pe care o respecta toata lumea

Premierul Victor Ponta a declarat ca romanii din Transilvania nu trebuie sa se alarmeze din cauza proiectului UDMR privind autonomia Tinutului Secuiesc intrucat acesta nu apartine coalitiei de guvernare, care nu va sustine un proiect.

Victor Ponta spune ca proiectul privind noile cote de redevente petroliere va fi supus dezbaterii publice abia dupa vizita delegatiei FMI din noiembrie

Premierul Victor Ponta a afirmat miercuri ca noul sistem de redevente petroliere va fi supus dezbaterii publice dupa vizita delegatiei Fondului Monetar International din luna noiembrie. Reamintim ca HotNews. ro a atras atentia ca Executivul ar vrea sa puna in dezbatere publica proiectul privind noile redevente abia in noiembrie- decembrie, chiar in perioada in care expira cele actuale. Motivul pentru care un astfel de proiect va fi facuta public dupa alegeri, cu foarte putin timp inainte de adoptare si punere in aplicare, nu poate fi decat unul: Proiectul nu este pe masura asteptarilor populatiei in privinta redeventelor petroliere si l-ar putea afecta pe Ponta in campania pentru prezidentiale.

Tinel Gheorghe(ACL): Victor Ciorbea trebuie sa demisioneze imediat

Parlamentarii Aliantei Crestin Liberale ACL) ii cer demisia Avocatului Poporului, Victor Ciorbea, acestia sustinand ca Ciorbea nu isi mai indeplineste atributiile date de lege si serveste interesele personale ale lui Victor Ponta, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Congresul PSD de la Alba Iulia / Victor Ponta a fost desemnat candidat la Presedintie. Ponta: Vreau sa nu mai traiesc intr-o tara bogata in care toate produsele se importa din alte tari

Congresul extraordinar al PSD a validat, vineri, cu unanimitate de voturi, scrutinul intern prin care Victor Ponta a fost desemnat candidat la prezidentiale, dupa ce in alegerile interne s-au contabilizat 68 de voturi impotriva si 182 de abtineri, anunta Mediafax.

Victor Ponta despre Corina Cretu : Sunt absolut convins ca toti europarlamentarii romani se vor bate pentru acest portofoliu si pentru comisarul roman

Primul ministru Victor Ponta, prezent joi la Bistrita, a vorbit si despre numirea Corinei Cretu ca si comisar european pentru Politica Regionala. Victor Ponta a spus ca toti europarlamentarii romani, indiferent de culoarea politica, au sustinut-o si ca este convins ca acestia se vor bate pentru portofoliul sau.

EXCLUSIV Antena 3 a difuzat un interviu cu Mitch Stewart, prezentat drept omul care l-a facut presedinte pe Obama. Stewart este in prezent consultant angajat de Victor Ponta, dar acest detaliu era tinut secret

Antena 3 a anuntat pentru marti seara o emisiune eveniment Sinteza Zilei: Invitatul special al lui Mihai Gadea este strategul lui Barack Obama, Mitch Stewart, omul care a obtinut victorii cruciale pentru cel mai puternic lider al planetei. Pe cine vede Mitch Stewart viitor presedinte al Romaniei si cum comenteaza ipoteza suspendarii lui Basescu. Ce nu spune Antena 3 este de ce l-ar interesa pe strategul lui Obama ce se intampla fix in Romania. Potrivit surselor HotNews. ro, Mitch Stewart este de cateva luni bune consultantul lui Victor Ponta, avand chiar un contract incheiat pentru campania liderului PSD dar acest detaliu nu a fost facut public. 30 Mitch Stewart a fost prezentat inca din debutul emisiunii drept seful echipei de consultanta a premierului Victor Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2103 seconds )