Libnet.ro
UNICEF

08:15

Victor Ponta: ii trimit presedintelui demisia pe 1 decembrie 2016

România Liberă România Liberă,
 Victor Ponta: ii trimit presedintelui demisia pe 1 decembrie 2016

Premierul Victor Ponta i-a transmis, luni seara, presedintelui Klaus Iohannis ca ii va inainta demisia pe 1 decembrie 2016. continuă pe România Liberă

Victor Ponta: ii trimit presedintelui demisia pe 1 decembrie 2016

Premierul Victor Ponta i-a transmis luni seara presedintelui Klaus Iohannis ca ii va inainta demisia pe 1 decembrie 2016, intr-un raspuns transmis in exclusivitate postului B1 TV. Reactia premierului vine dupa.

Victor Ponta: ii trimit presedintelui demisia pe 1 decembrie 2016 (VIDEO)

Premierul Victor Ponta i-a transmis luni seara presedintelui Klaus Iohannis ca ii va inainta demisia pe 1 decembrie 2016, intr-un raspuns transmis in exclusivitate postului B1 TV. Reactia premierului vine dupa.

Klaus Iohannis, intrebat daca mai vrea demisia lui Victor Ponta: Nu mi-am schimbat parerea si astept sa se intample la un moment dat

Nu mi-am schimbat parerea si astept sa se intample la un moment dat, a declarat luni seara presedintele Klaus Iohannis, intr-o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, intrebat daca isi mai doreste demisia lui Victor Ponta.

Iohannis: Nu mi-am schimbat parerea in ceea ce priveste demisia lui Victor Ponta si ma astept sa se intample la un moment dat. Colaborarea este variabila (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni seara ca isi mentine parerea in ceea ce priveste demisia premierului Victor Ponta, demisie pe care i-a cerut-o in data de 5 iunie, in contextul in care acesta este.

Klaus Iohannis, despre demisia lui Victor Ponta: Nu mi-am schimbat parerea si ma astept sa se intample la un moment dat

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, luni seara, ca nu si-a schimbat parerea in ceea ce priveste o eventuala demisie a prim-ministrului Victor Ponta si ca ast6eapta ca acest lucru sa se intample la un moment dat, precizand ca dialogul institutional este mai rar in ultima perioada.

Victor Ponta, despre comasarea alegerilor: Sa vorbeasca Liviu si cu infierbantatii astia de la PNL. inainte fugeau de alegeri ca dracu de tamaie, acum vor in fiecare zi alegeri (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat ca propunerea presedintelui interimar al PSD, Liviu Dragnea, privind comasarea alegerilor, nu il intereseaza in mod deosebit, el nemaicandidand, dar ca ar fi bine pentru Guvern.

Victor Ponta, declaratii importante despre legea salarizarii bugetare si bugetul 2016

Pachetul de legi privind achizitiile publice, Legea salarizarii bugetare si Legea bugetului pentru 2016 sunt prioritatile Guvernului pentru care premierul Victor Ponta, a cerut, luni, sprijin parlamentarilor.

Victor Ponta in Parlament: Un nou sistem de achizitii publice, legea salarizarii bugetarilor si legea bugetului de stat - prioritatile Guvernului in aceasta toamna. / Cifrele vor dovedi ca toate masurile amante din Codul Fiscal, nu eliminate, pot fi intr

Cele trei proiecte ale Guvernului in aceasta toamna pe care mi-as dori sa le dezbatem in Parlament, sa le imbunatatim si sa le adoptam sunt un nou pachet de legi privind achizitiile publice, o noua lege a salarizarii bugetarilor - ambele urmand sa ajunga pe masa Parlamentului in luna octombrie, si legea bugetului de stat pentru 2016, care ar urma sa fie finalizata si prezentata Parlamentului in luna noiembrie, a afirmat luni premierul Victor Ponta, intr-un discurs in fata Parlamentului. Ponta a mai spus ca Sunt absolut convins ca toate masurile prevazute in Codul Fiscal sunt bune pentru economia romaneasca si sunt sustenabile. Cifrele vor dovedi ca toate masurile amante din Cod, nu eliminate, sa le introducem mai devreme decat 1 ianuarie 2017.

UPDATE Victor Ponta: Romania are capacitatea de a primi 1.500 - 1.700 de refugiati. / Prieteneste, in octombrie vom intreba de ce Romania si Bulgaria nu sunt in Schengen macar cu frontierele aeriene

Romania are capacitatea de a primi 1. 700 de refugiati, a afirmat luni, premierul Victor Ponta, intr-un discurs in fata Parlamentului. El a precizat ca acest subiect va fi pe ordinea de zi in sedinta CSAT si ca declaratiile de luni reprezinta punctul sau de vedere ca prim-ministu. Ponta considera ca Romania trebuie sa fie o tara europeana si sa isi asume obligatiile, dar trebuie sa beneficieze de toate drepturile. Primul ministru a adaugat ca Prieteneste, la Consiliului JAI din octombrie vom intreba de ce Romania si Bulgaria nu sunt in Schengen macar cu frontierele aeriene. Primul ministru declarase, in urma cu cateva ore, ca tara noastra poate primi pana la 1. 500 de refugiati.

Victor Ponta: Nu o sa zic nimic rau de Sorin Oprescu. Sa nu va asteptati la mine sa ma adaug la corul de sacali si hiene care sar acum pe el (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca, nu are mai multe informatii despre cazul primarului general Sorin Oprescu decat ce s-a aratat la televizor. Totusi, Ponta a precizat ca nu o sa zica nimic rau de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )