Libnet.ro
UNICEF

13:00

Victor Ponta, in urma sedintei MAI: Datoria mea era sa dau un mesaj de incredere si stabilitate (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta, in urma sedintei MAI: Datoria mea era sa dau un mesaj de incredere si stabilitate (VIDEO)

PremierulVictor Ponta a declarat, vineri, in urma sedintei sefilor structurilor MinisteruluiAfacerilor Interne MAI), ca a dorit sa transmita acestora un mesaj de incredere si stabilitate. MAI a. continuă pe B1

Victor Ponta, in urma sedintei MAI: Datoria mea era sa dau un mesaj de incredere si stabilitate

PremierulVictor Ponta a declarat, vineri, in urma sedintei sefilor structurilor MinisteruluiAfacerilor Interne MAI), ca a dorit sa transmita acestora un mesaj de incredere si stabilitate. MAI a.

Victor Ponta nu va mai participa la manifestarile de la Iasi dedicate Unirii Principatelor

Premierul Victor Ponta nu va mai participa la manifestarile de la Iasi, prilejuite de implinirea a 155 de ani de la Unirea Principatelor, anunta Mediafax. La Iasi vor ajunge, totusi, Crin Antonescu si Liviu.

Victor Ponta, la sedinta MAI: O sa va apar cu toate fortele si aveti toata increderea mea

Premierul Victor Ponta a afirmat, vineri, in cadrul sedintei sefilor structurilor Ministerului Afacerilor Interne MAI), ca le ofera toata increderea sa. MAI este coloana vertebrala a statului roman. Am tot.

Victor Ponta, la sedinta MAI: O sa va apar cu toate fortele si aveti toata increderea mea (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a afirmat, vineri, in cadrul sedintei sefilor structurilor Ministerului Afacerilor Interne MAI), ca le ofera toata increderea sa. MAI este coloana vertebrala a statului roman. Am tot.

VIDEO Victor Ponta: Ministerul de Interne este coloana vertebrala a statului roman. In cazul accidentului aviatic de luni, vina nu apartine in niciun caz structurilor MAI

Premierul Victor Ponta a declarat vineri dimineata, intr-o sedinta la Ministerul Afacerilor Interne, cu ocazia preluarii interimatului de catre vicepremierul Gabriel Oprea, ca acest minister este coloana vertebrala a statului roman si ca, in cazul accidentului aviatic de luni, vina nu apartine in niciun caz structurilor MAI, ci altor structuri si institutii ale statului, care de altfel si-au si asumat aceasta vina. S-au asumat raspunderi, chiar daca uneori nu era vorba de vinovatii, raspunderea nu e acelasi lucru cu vinovatia, cred ca seful ISU si-a facut datoria si oamenii din teren de acolo, de la locul accidentului, daca li s-ar fi spus unde sa caute in mod corect, a mai spus Ponta.

UPDATE. Ponta, catre reprezentantii MAI: O sa va apar de generalizari.

UPDATE: Victor Ponta i-a asigurat, vineri dimineata, pe reprezentantii MAI, ca ii va apara de generalizari si ca beneficiaza de toata increderea. O sa va apar de generalizari . Vreau sa va continuati activitatea, chiar daca au fost lucruri care nu au functionat foarte bine, le vom imbunatati. Oamenii pe care ii conduceti si-au facut datoria. Nu am sa accept ca despre reprezentantii MAI sa se vorbeasca altfel decat laudativ, a spus Ponta, la videoconferinta MAI. --- Ministrul interimar al .

Victor Ponta l-a desemnat pe vicepremierul Gabriel Oprea sa prezinte o informare despre modul in care a actionat fiecare institutie in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni

Primul-ministru Victor Ponta l-a desemnat in marti dimineata pe vicepremierul Gabriel Oprea sa ii prezinte o informare pana la sedinta de Guvern de miercuri despre modul in care a actionat fiecare institutie in parte, in cazul operatiunilor de luni, dupa producerea accidentului aviatic din judetul Cluj, informeaza Guvernul. Toate aceste informatii vor fi transmise premierului, pentru ca, in cursul sedintei de guvern, sa fie analizata activitatea fiecarei institutii implicate si sa fie luate masurile care se impun.

LIVE TEXT Victor Ponta: Am decis inlocuirea din functie a secretarului de stat MAI Constantin Chiper; am solicitat inlocuirea directorului general si directorului de operatiuni Romatsa

Premierul Victor Ponta sustine o conferinta de presa la Palatul Victoria la ora 11. 00, in urma unei sedinte in care, potrivit surselor, s-a discutat o posibila remaniere a minsitrului de interne Radu Stroe, in urma declaratiilor facute privind accidentul aviatic din Apuseni. La sedinta participa si Crin Antonescu, Daniel Chitoiu, Daniel Oprea si Eugen Nicolaescu. HotNews. ro transmite LIVE TEXT principalele declaratii ale premierului .

Premierul Victor Ponta face declaratii de presa, de la ora 15.15. Ce se va intampla cu ministerul de Interne?

Premierul Victor Ponta va sustine o declaratie de presa, la sediul Guvernului, pentru a anunta ce se va intampla in continuare la Ministerul de Interne. in acest moment, MAI functioneza fara ministru, dupa ce Radu Stroe a demisionat, si fara un secretar de stat, Catalin Chiper, demis de Victor Ponta in urma accidentului aviatic din Apuseni.

Victor Ponta: Am decis inlocuirea din functie a secretarului de stat MAI Catalin Chiper; am solicitat inlocuirea directorului general si directorului de operatiuni Romatsa si voi solicita in CSAT inlocuirea sefului STS/ Interventia de luni a fost un esec

Premierul Victor Ponta a anuntat marti ca a decis inlocuirea din functie a secretarului de stat din Minsiterul de Interne Catalin Chiper si ca a solicitat Ministerului Transporturilor inlocuirea directorului general si directorului de operatiuni Romatsa, ca masuri in urma accidentului aviatic din Apuseni de luni. De asemenea, Ponta a anuntat ca va solicita in Consiliul Supram de Aparare a Tarii inlocuirea sefului STS. HotNews. ro a transmis principalele declaratii ale premierului .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2075 seconds )