Libnet.ro
UNICEF

01:06

Victor Ponta, in vizita la Belgrad pentru discutii cu premierul sarb si comunitatile de romani

Hotnews Hotnews,
Victor Ponta, in vizita la Belgrad pentru discutii cu premierul sarb si comunitatile de romani

Premierul Victor Ponta va pleca joi la Belgrad, unde se va intalni cu omologul sau sarb, Ivica Dacic, anunta Mediafax. Joi seara, Ponta se va intalni cu membrii comunitatii de romani din Serbia. continuă pe Hotnews

Ponta pleaca la Belgrad, pentru discutii cu prim-ministrul sarb si comunitatile de romani.

Premierul Victor Ponta va pleca, joi, la Belgrad, unde se va intalni cu omologul sau sarb, Ivica Dacic, informeaza Guvernul, potrivit Mediafax. Joi seara, Ponta se va intalni cu membrii comunitatii de romani din Serbia. Discutia premierului cu romanii din Serbia va avea loc la sediul Ambasadei Romaniei din Belgrad. Citeste si: Lansarea candidatilor USL, proba capacitatii de mobilizare si organizare a UniuniiPonta: Prezenta Popularilor Europeni la Bucuresti - un avantaj pentru ca se vor .

Victor Ponta: Sunt bani pentru plata indemnizatiilor persoanelor cu handicap

Luni seara, la Antena 3, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, invitatii lui Mihai Gadea au fost presedintele senatului, Crin Antonescu, primul ministru, Victor Ponta, si primarul general al Capitalei, Sorin.

Victor Ponta la Belgrad: Romania nu va invoca problema minoritatii romanesti in procesul aderarii Serbiei la UE

Aflat in vizita oficiala la Belgrad, premierul roman, Victor Ponta, a declarat ca nu invoca problema drepturilor minoritatii romanesti din Serbia pentru a bloca aderarea acestei tari la UE, cum s-a.

Victor Ponta la Belgrad: Romania nu va invoca problema minoritatii romanesti in procesul aderarii Serbiei la UE

Premierul roman, Victor Ponta, aflat in vizita oficiala la Belgrad, s-a angajat joi ca nu invoca problema drepturilor minoritatii romanesti din Serbia pentru a bloca aderarea acestei tari la UE, cum s-a intamplat atunci cand Belgradul a obtinut statutul de candidat, conform AFP.

Victor Ponta va efectua astazi o vizita in Serbia

Premierul Victor Ponta va efectua o vizita, astazi, in Serbia si se va intalni cu omologul sau sarb Ivica Dacic, a anuntat guvernul de la Belgrad, potrivit agentiei sarbe Tanjug, relateaza sursele de presa.

Victor Ponta: Este bine ca liderii PPE vin la Bucuresti caci vor observa in mod direct faptul ca Traian Basescu nu ii mai reprezinta pe romani

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, intr-o vizita la Slatina, ca vizita liderilor europeni ai PPE la Bucuresti este oportuna. Premierul si-a argumentat declaratia spunand ca astfel, acestia vor.

Victor Ponta si Boiko Borisov vor traversa podul Calafat-Vidin pe 24 octombrie.

Premierul Victor Ponta, impreuna cu omologul sau bulgar, Boiko Borisov, vor traversa podul Calafat-Vidin pe 24 octombrie, anunta Biroul premierului bulgar, citat de Mediafax. Podul Calafat - Vidin urmeaza sa fie inaugurat oficial inainte de sfarsitul anului. Podul este aproape finalizat, se poate merge pe el, asa ca am stabilit cu premierul Ponta sa trecem pe el, a spus Borisov. Premierul bulgar s-a aflat la Bucuresti pentru a participa la reuniunea Partidului Popular European.

Premierul Victor Ponta a anuntat realocarea a 1,3 miliarde de lei

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, realocarea a 1,3 miliarde de lei pentru spitale si o parte din pensii si salarii, sectoare in care acesti bani lipsesc. Sigur ca am gasit bani, pentru ca avem venituri.

Premierul Victor Ponta a anuntat realocarea a 1,3 miliarde de lei pentru functionarea statului

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, realocarea a 1,3 miliarde de lei pentru spitale si o parte din pensii si salarii, sectoare in care acesti bani lipsesc. Sigur ca am gasit bani, pentru ca avem venituri.

Victor Ponta se intalneste la Palatul Victoria cu premierul Spaniei, Mariano Rajoy

Premierul Victor Ponta se intalneste joi dimineata, la Palatul Victoria, cu prim-ministrul Spaniei, Mariano Rajoy, in cea de-a doua zi a Congresului PPE. Dupa aceasta intrevedere, presedintele PSD va pleca la.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )