Libnet.ro
UNICEF

22:16

Victor Ponta: Le vom plati banii sportivilor olimpici din 2008

Hotnews Hotnews,
Victor Ponta: Le vom plati banii sportivilor olimpici din 2008

Premierul Victor Ponta a declarat vineri seara, la Realitatea TV, ca sportivii legitimati la Dinamo care n-au fost premiati de club pentru medaliile obtinute la Olimpiada din 2008 isi vor primi pana la urma urma banii. Presa a prezentat zilele acestea in asa fel situatia ca si cand Ponta si guvernul actual nu vrea sa dea banii; dimpotriva, eu vreau sa rezolv problema si o s-o si rezolv . ) O sa dam acesti bani, fie ca vor veni din fondul de rezerva al primului ministru sau din orice alte surse, a spus Ponta. continuă pe Hotnews

Presedintele PPE il invita pe Victor Ponta la Strasbourg, la dezbaterea situatiei politice din Romania

Presedintele grupului popular din Parlamentul European a trimis o invitatie catre premierul Victor Ponta la dezbaterea despre situatia politica din Romania ce va avea loc miercuri, 12 septembrie, in cadrul.

Victor Ponta: Olimpicii romani de la Beijing 2008 isi vor primi banii

Premierul Victor Ponta a declarat la Realitatea TV ca olimpicii romani de laBeijing 2008 isi vor primi in cele din urma banii de la clubul CSDinamo. Doamna Dita a primit premiul din partea.

Victor Ponta: USL va finaliza pana saptamana viitoare negocierile privind candidatii la parlamentare

Presedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat, joi, dupa sedinta USL, ca negocierile in USL pentru desemnarea candidatilor la alegerile parlamentare vor fi definitivate pana saptamana viitoare. Ponta a.

Victor Ponta si Crin Antonescu se vor autodenunta la DNA, in semn de solidaritate cu Liviu Dragnea

Liderii USL se vor autodenunta la Directia Nationala Anticoruptie in semn de solidaritate cu secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, care a fost pus sub invinuire joi de procurorii DNA. Crin Antonescu a precizat, intr-o conferinta comuna de presa cu Victor Ponta, ca nu exista fisuri in interiorul USL in urma esecului formal al referendumului pentru destituirea presedintelui Traian Basescu. Victor Ponta, despre dosarul Dragnea: Ma voi prezenta la DNA cu toti membri conducerii USL, pentru a fi trasi la raspundere .

Andrei Plesu: Crin Antonescu este o nulitate volubila. Victor Ponta, un incepator veleitar cu un zambet fudul si smecher

Pentru parcursul antieuropean si faptele iresponsabile pentru Romania sunt vinovati, in opinia scriitorului Andrei Plesu, fostul presedinte interimar Crin Antonescu si seful Guvernului, Victor Ponta. intr-un.

Joseph Daul, liderul grupului PPE, il invita pe Victor Ponta la dezbaterea situatiei politice din Romania de la Strasbourg

Joseph Daul, presedintele grupului popular din Parlamentul European, i-a adresat vineri premierului Victor Ponta o invitatie de a fi prezent la dezbaterea privind situatia din Romania care va avea loc miercuri, 12 septembrie, in cadrul sesiunii plenare de la Strasbourg a forului legislativ european.

Victor Ponta: Pana saptamana viitoare finalizam negocierile in USL pentru candidatii la alegerile parlamentare

Presedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat, joi, dupa sedinta USL, ca pana saptamana viitoare vor fi finalizate negocierile intre echipele USL pentru desemnarea candidatilor la alegerile parlamentare, informeaza Mediafax.

Victor Ponta nu e deranjat de declaratiile lui Orban

Victor Ponta a declarat, joi, in legatura cu afirmatiile lui Ludovic Orban care a dat vina pe social-democrati pentru esecul referendumului, ca Orban a fost intotdeauna impotriva USL si ca, in acest moment, el da dovada de consecventa.

Victor Ponta: Ludovic Orban a fost intotdeauna impotriva USL, omul este consecvent

Presedintele PSD Victor Ponta a comentat, joi, afirmatiile facute de Ludovic Orban referitoare la initiatorii referendumului, adaugand ca Orban a fost intotdeauna impotriva USL si este consecvent si acum,.

Victor Ponta, huiduit de un participant la o conferinta aniversara a Camerei de comert romano-germana, AHK

Premierul Victor Ponta a fost huiduit, miercuri seara, de o persoana aflata in sala la o conferinta organizata cu ocazia sarbatoririi a zece ani de la infiintarea Camerei de comert romano-germana AHK), incidentul avand loc in momentul in care el a fost invitat sa ia cuvantul, relateaza Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )