Libnet.ro
UNICEF

06:45

Victor Ponta: Vreau sa raman premier pana in 2016

B1 B1,
Victor Ponta: Vreau sa raman premier pana in 2016

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, ca vrea sa ramana premier pana in 2016. El si-a argumentat intentia spunand ca are o responsabilitate pentru cei care au votat USL in 2012. Eu am o. continuă pe B1

Victor Ponta la Antena 3: Vreau sa raman premier pana in 2016. / Cei 10 ani de vrajba vor fi inlocuiti de normalitate

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, la Antena 3, ca vrea sa ramana premier pana in 2016, explicand ca Eu am o responsabilitate. Mi s-ar fi parut ca e o tradare din partea mea fata de cei care ne-au votat in 2012. In 2015-2016 am ca obiectiv sa termin mandatul de premier de aproape 5 ani, spunand ca dupa mandatul meu niciun leu din pensie nu s-a taiat. Ponta a mai spus, in emisiunea Sinteza zilei moderata de Mihai Gadea, ca Cei 10 ani de vrajba vor fi inlocuiti cu normalitate.

Ponta: Vreau sa raman premier pana la alegerile din 2016 si sa termin mandatul spunand ca in perioada mea niciun leu din pensia cuiva nu s-a taiat

Presedintele PSD Victor Ponta, a declarat, luni, raspunzand unei intrebari privind planurile sale politice, ca vrea sa ramana prim-ministru pana la alegerile din noiembrie 2016. Vreau sa demonstrez ca pot.

Victor Ponta: Relatia presedinte-premier se bazeaza pe respect. ii reprezint pe cei care m-au votat si, in egala masura, pe cei care nu m-au votat

Premierul Victor Ponta, invitat in editia de luni a emisiunii Sinteza Zilei, a declarat ca relatia pe care o are cu presedintele Klaus Iohannis este una de respect. Am fost competitor cu domnul Iohannis in.

Ponta vrea sa ramana premier pana in 2016. Ce parere are despre Iohannis

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, la Antena 3, ca isi doreste sa ramana premier pana in 2016. Presedintele PSD a aratat ca are o datorie fata de cei care l-au votat.

Romania libera: Baroul Bucuresti: Victor Ponta a devenit avocat pe baza titlului de doctor. Premierul ar putea returna banii incasati

Baroul Bucuresti a clarificat cea mai importanta necunoscuta din ecuatia tezei de doctorat a premierului Ponta. Intr-un document oficial semnat de prodecanul doctor Ion Dragne, Baroul Bucuresti a confirmat, in exclusivitate pentru Romania libera, ca premierul a devenit avocat pe -baza titlului de doctor. Pe de alta parte, lucrarea sa de doctorat - Curtea -Penala Internationala - pe baza careia a obtinut titlul academic, a fost demascata drept plagiat de cea mai importanta revista stiintifica din lume, Nature.

Subiectele Zilei: Baroul Bucuresti: Victor Ponta a devenit avocat pe baza titlului de doctor. Premierul ar putea returna banii incasati; Ce credea Coposu despre tortionarul Visinescu; Matei Visniec: Ceea ce au trait americanii in 2001, Franta traieste ac

Nemernicii cu epoleti. Cosmarul politistei umilite de sefi: M-a injurat si mi-a reprosat ca nu se poate simti bine la nunta. Inspectorul sef al Politiei Bistrita. Din lipsa banilor, elevii liceului din Strehaia invata cu gecile pe ei, desi unitatea are o centrala moderna. Cei aproximativ 1. 000 de elevi de la Liceul.

Ce prevede Ordonanta care amnistiaza plagiatorii. Actul semnat de premierul Victor Ponta care-i acorda doctorului Victor Ponta dreptul sa renunte la titlul stiintific

Victor Ponta nu a trimis nici pana astazi solicitare catre Ministerul Educatiei pentru a renunta la titlul de doctor, a declarat pentru HotNews. ro ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. Oficialul a anuntat pentru HotNews. ro si ca Ministerul nu a definitivat metodologia care stabileste procedura de renuntare la titlu. Au trecut 10 zile de cand in Monitorul Oficial a fost publicata Ordonanta de Urgenta semnata de premierul Victor Ponta, care modifica Legea Educatiei astfel incat doctorul Ponta sa poata renunta fara explicatii si fara repercusiuni la titlul de doctor in drept. HotNews. ro va prezinta fiecare articol al Ordonantei de Urgenta care amnistiaza plagiatorii.

Victor Ponta, la sediul PSD: E clar ca am guvernat bine si vom guverna si mai bine in 2015-2016

Premierul Victor Ponta a afirmat luni, la sediul PSD, ca obligatia partidului pe care il conduce este sa guverneze bine, aratand ca vrea sa-i apere pe oamenii de cei care i-au nenorocit in 2010 si 2011. in.

Premierul Victor Ponta a participat la o petrecere a unui membru PSD, in Arges

Premierul Victor Ponta a participat sambata seara la botezul mezinei familiei Chestorului Camerei Deputatilor si presedintele TSD Arges, Mircea Draghici si a Georgianei Draghici, consiliera Dacianei Ponta.

Premierul Victor Ponta, urare pentru jurnalistul Mihai Gadea: La multi ani unui om pe care il consider un prieten

Premierul Victor Ponta a postat pe contul sau de Facebook o urare de la multi ani adresata jurnalistului Antena 3 Mihai Gadea, moderatorul emisiunii Sinteza zilei. Gadea implineste astazi 38 de ani.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )