Libnet.ro
UNICEF

21:45

Victor Popescu, Gameleon: Sa esuezi este cea mai tare senzatie pe care o poti avea in SUA

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Victor Popescu, Gameleon: Sa esuezi este cea mai tare senzatie pe care o poti avea in SUA

Cea mai tare senzatie pe care o poti avea in SUA este sa esuezi, pentru ca acolo daca incerci ceva si esuezi, se spune ca ai experimentat, a declarat Victor Popescu, CEO Gameleon, in cadrul celei de-a treia editii a conferintei. continuă pe Wall-Street Ro

Victor Popescu, Gameleon: Sa esuezi este cea mai tare senzatie pe care o poti avea in SUA

Cea mai tare senzatie pe care o poti avea in SUA este sa esuezi, pentru ca, acolo, dacp ancerci ceva si esuezi, se spune ca ai experimentat, a declarat Victor Popescu, CEO Gameleon.

FOTOGALERIE Cele trei cladiri din strada Christian Tell au fost demolate in acest week-end. Din cea mai valoroasa cladire a ramas doar un perete

Moda demolarilor de week-end continua, doua cladiri construite in 1895 si una in 1920 de pe str. Christian Tell, zona Piata Amzei, fiind demolate sambata si duminica. Din cea mai valoroasa cladire a ramas doar un perete si randul de camere din spatele acestuia. Beneficiarul este firma Romtal Invest, iar la firma care a facut proiectul de demolare este actionar fostul arhitect sef al Capitalei, Adrian Bold. Potrivit unui studiu istoric facut de Ordinul Arhitectilor Bucuresti, cladirile aveau o valoare exceptionala si ar fi trebuit sa capete statutul de monument istoric. In locul imobilului ar urma sa se construiasca un bloc de cinci etaje, potrivit unui plan urbanistic aprobat de Consiliul General Bucuresti. Interesant este ca avizul de urbanism care sta la baza aprobarii acestui plan este semnat tot de Adrian Bold, in 2007, pe vremea cand acesta era arhitect sef.

Un singur gram poate UCIDE un milion de oameni! Cercetatorii au descoperit cea mai periculoasa toxina

Un nou tip de toxina botulinica, cea mai toxica substanta cunoscuta de om, a fost descoperita in excrementele unui copil. The Verge scrie ca toxina botulinica de tip H este al optulea tip anuntat de oamenii de.

Bulgaria are cea mai poluata atmosfera din Europa

Aerul pe care il respira locuitorii din Bulgaria este cel mai poluat din intreg spatiul Uniunii Europene, conform unui studiu realizat pe o perioada de noua ani, de Agentia Europeana de Mediu, noteaza New York Times.

Unica miliardara a Africii si cea mai tanara femeie de afaceri de pe continent are o avere de 3 miliarde de dolari

Are 40 de ani si este unica miliardara a Africii si cea mai tanara femeie de afaceri de pe continent. Vorbim despre Isabel Dos Santos, fiica presedintelui Angolei. Primul business l-a avut la 24 de ani cand a.

Elena Basescu are SUCCESURI! Este cel mai harnic europarlamentar

Elena Basescu este cel mai harnic europarlamentar, potrivit unui clasament facut de jurnalistii de la Libertatea. Fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu are peste 1. 300 de activitati in Parlamentul.

ANM: Avertizare cod galben de ploi pentru cea mai mare parte a tarii

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi pentru cea mai mare parte a tarii ce va intra in vigoare miercuri la ora 14:00, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). in intervalul.

ANM: Avertizare cod galben de ploi pentru cea mai mare parte a tarii (VIDEO)

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi pentru cea mai mare parte a tarii ce va intra in vigoare miercuri la ora 14:00, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). in intervalul.

METEO Cod galben de ploi si vant in cea mai mare parte a tarii. Atentionarea este valabila pana maine la ora 12.00

Meteorologii avertizeaza ca de miercuri dupa-amiaza si pana joi la pranz va fi in vigoare o atentionare cod galben de ploi si vant, valabilapentru Bucuresti si 20 de judete din sudul, vestul si centrul tarii. Mai mult, in zonele de munte va fi lapovita si ninsoare.

Caru' cu vedete: Lovitura fatala pentru CRBL! Cantaretul a bagat in spital un copil dupa ce a produs un accident in Voluntari; Iata cum arata prima si cea mai mare dragoste a lui Catalin Botezatu, pentru care a vrut sa se sinucida!

Ce destin tragic! O cunoscuta vedeta de la noi sufera de o boala incurabila. Putina lume stie ca o cunoscuta vedeta autohtona care este plina de viata si da replici pline de umor cand este invitat in emisiunile de televiziune sufera de o boala incurabila. Imagini care te vor lasa masca! Vedeta de televiziune, in fundul gol in club pentru 600 de euro. La 14 ani a plecat de acasa cu gandul sa faca bani. A reusit. La 17, era deja o animatoare in club cunoscuta si bine platita.

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1941 seconds )