Libnet.ro
UNICEF

22:15

Victor Rebengiuc despre redefinirea familie: Cu ce te impiedica pe tine care te consideri om normal casatoria legala intre doi barbati sau doua femei?

Adevărul Adevărul,
Victor Rebengiuc despre redefinirea familie: Cu ce te impiedica pe tine care te consideri om normal casatoria legala intre doi barbati sau doua femei?

Victor Rebengiuc a vorbit intr-un interviu acordat Digi 24 despre casnicia sa de 52 de ani, ce inseamna o familie si de ce este pusa in discutie redefinirea familiei, de ce se discuta despre legatura legala dintre doi barbati sau doua femei. Actorul a marturisit ca are colegi care au aceasta optiune pentru genul acesta de viata si care sunt oameni normali, cultivati. continuă pe Adevărul

Victor Rebengiuc, despre redefinirea familiei: Cu ce te impiedica pe tine, care te consideri om normal, casatoria legala intre doi barbati sau doua femei?

Victor Rebengiuc a vorbit intr-un interviu acordat Digi 24 despre casnicia sa de 52 de ani, ce inseamna o familie si de ce este pusa in discutie redefinirea familiei, de ce se discuta despre legatura legala dintre doi barbati sau doua femei. Actorul a marturisit ca are colegi care au aceasta optiune pentru genul acesta de viata si care sunt oameni normali, cultivati.

Victor Rebengiuc despre redefinirea familiei: Cu ce te impiedica pe tine care te consideri om normal casatoria legala intre doi barbati sau doua femei?

Victor Rebengiuc a vorbit intr-un interviu acordat Digi 24 despre casnicia sa de 52 de ani, ce inseamna o familie si de ce este pusa in discutie redefinirea familiei, de ce se discuta despre.

Victor Rebengiuc: Cu ce te impiedica pe tine care te consideri om normal casatoria legala intre doi barbati?

Actorul Victor Rebengiuc a vorbit, intr-o emisiune la Digi 24, despre casnicia sa de 52 de ani, despre ce inseamna o familie si de ce este pusa in discutie redefinirea familiei, de ce se discuta despre legatura legala dintre doi barbati sau doua femei. Actorul a marturisit ca are colegi care au aceasta optiune pentru genul acesta de viata si care sunt oameni normali, cultivati.

Victor Rebengiuc nu intelege cum s-a imbogatit Liviu Dragnea. Romania este poate una din putinele tari din lume care are mari bogatasi proveniti nu din economie si industrie, ci din politica

Marele actor Victor Rebengiuc asteapta un raspuns la intrebarea cum s-au imbogatit presedintele PSD, Liviu Dragnea, si alti politicieni .

Vreau sa stiu si eu cum si-a facut mosia aia din Alexandria, cum are el paduri cu vanat, lacuri cu pesti, hoteluri. Actorul Victor Rebengiuc il pune la stramtoare pe Liviu Dragnea

Actorul Victor Rebengiuc are anumite semne de intrebare cu privire la modul in care Liviu Dragnea s-a imbogatit, tinand cont ca Romania este una dintre putinele tari in care.

Luis Lazarus, despre disparitia unor artisti celebri. Care sunt misterele mortii Madalinei Manole, Mihaelei Runceanu si a lui Ioan Luchian Mihalea (VIDEO)

Luis Lazarus a dat startul unei noi emisiuni pe care o prezinta la B1TV, in care vorbeste despre misterul disparitiei unora dintre cele mai importanrte persoane publice din Romania. Sambata.

Luis LAZARUS, despre disparitia unor artisti celebri. Care sunt misterele mortii Madalinei Manole, Mihaelei Runceanu si a lui Ioan Luchian Mihalea (VIDEO)

Luis Lazarus a dat startul unei noi emisiuni pe care o prezinta la B1TV, in care vorbeste despre misterul disparitiei unora dintre cele mai importanrte persoane publice din Romania. Sambata.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )