Libnet.ro
UNICEF

21:30

Victoria Beckham, aplaudata de Anna Winthour la New York Fashion Week!

ADPM ADPM,
Victoria Beckham, aplaudata de Anna Winthour la New York Fashion Week!

Se pare ca adevarata menire a Victoriei Beckham nu este aceea de nevasta de fotbalist si nici de cantareata ci de designer. Noua ei colectie, prezentata la New York Fashion Week, a fost primita cu entuziasm tocmai de catre cea mai importanta figura din industria modei: Anna Winthour- redactorul sef al revistei Vogue! Continue reading . continuă pe ADPM

New York: Tornadele au facut ravagii in Brooklyn si Queens

Mai multe tornade s-au dezlantuit in doua cartiere din New York, sambata, la ora locala 11. 00 ora Romaniei). in Washington DC, zeci de persoane au ramas fara curent electric, informeaza New.

US Open: Avertizarea de tornada, emisa sambata pentru New York, amana inceperea meciurilor

Meteorologii americani au emis sambata o avertizare de tornada ce vizeaza regiunea New York, locul unde se desfasoara turneul de tenis US Open. Organizatorii au fost constransi sa amane inceputul meciurilor,.

SUA. Un front de aer rece a provocat doua tornade in Queens si New York

Un front de aer rece care a traversat sambata coastele de nord-est ale Statelor Unite a provocat precipitatii abundente si doua tornade in Queens si New York, in timp ce in Washington DC, zeci de persoane au.

Vreme extrema. O tornada a lovit plajele din New York

O tornada a facut ravagii in New York distrugand un club de pe o plaja din cartierul Queens. Acesta este apogeul unei perioade de instabilitate meteorologica, caracterizata de izbucniri violente, care au inundat.

US Open: Avertizare de tornada emisa sambata pentru regiunea New York

Meteorologii americani au emis sambata o avertizare de tornada ce vizeaza regiunea New York, locul unde se desfasoara turneul de tenis de Mare Slem US Open, in conditiile apropierii unei furtuni capabile sa produca tornade si ploi torentiale, lucru ce i-a constrans deja pe organizatori sa amane inceputul meciurilor, anunta AFP.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )