Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victorie pentru Simona Halep in primul meci de la Turneul Campionilor: Romanca s-a impus 6-2 6-4 cu Madison Keys

B1 B1,
Victorie pentru Simona Halep in primul meci de la Turneul Campionilor: Romanca s-a impus 6-2 6-4 cu Madison Keys

Duminica a debutat Turneul Campionilor de la Singapore din circuitul feminin de tenis. Simona Halep este printre participante si a fost repartizata in grupa rosie alaturi de Angelique Kerber, Madison. continuă pe B1

ANALIZA De ce Simona Halep are sanse reale la Turneul Campioanelor. Azi isi afla adversarele din grupa

In absenta sperietoarelor Serena Williams sau Maria Sarapova, Simona Halep are o oportunitate mare la Turneul Campioanelor. Tenismena din Romania are un palmares echilibrat sau chiar net superior cu jucatoarele calificate.

Simona Halep joaca in primul meci la Turneul Campioanelor (LIVE pe onlinesport.ro)

Simona Halep, a treia pe lista favoritelor la Turneul Campioanelor, deschide duminica intrecerea din Singapore.

Simona Halep incepe in forta Turneul Campioanelor

Fosta finalista la Turneul Campioanelor din Singapore, Simona Halep a deschis editia din acest an a competitiei cu o victorie fara emotii in fata americancei Madison Keys.

Simona Halep a debutat cu o victorie la Turneul Campioanelor de la Singapore

Jucatoarea de tenis Simona Halep a debutat cu o victorie la Turneul Campioanelor de la Singapore, 6-2, 6-4 cu americanca Madison Keys, astazi, in primul meci al competitiei, in cadrul Grupei Rosii.

Turneul Campioanelor: Simona Halep vs Madison Keys 6-2, 6-4/ Intr-o singura directie

Simona Halep a facut ca meciul cu Madison Keys favorita sase) sa para unul foarte usor, partida de debut de la Singapore disputandu-se practic intr-o singura directie. Favorita numarul trei, Simona a cautat sa o deplaseze in continuu pe americanca, sa nu o lase sa isi puna in evidenta forehandul puternic, iar strategia a dat roade. Halep a castigat in doua seturi, scor 6-2, 6-4, dupa 68 de minute, reusind o victorie categorica la primul meci de la Turneul Campioanelor.

Simona Halep printre frumoasele tenisului in Singapore (FOTO)

Imbracata intr-o rochie extrem de eleganta, Simona Halep a pozat alaturi de celelalte jucatoare calificate la Turneul Campionilor inaintea tragerii la sorti a grupelor competitiei care debuteaza duminica. Jucatoarea noastra a fost singura care a optat pentru o rochie cu maneci. Vedeti mai jos imagini.

Romania doarme! Mesajul si fotografia postate de Darren Cahill, dupa primul antrenament cu Simona Halep la Singapore

Darren Cahill, australianul care o antreneaza pe Simona Halep, s-a reintalnit cu romanca la Singapore, unde jucatoarea noastra va participa la Turneul Campioanelor.

PREZENTARE Turneul Campioanelor - Fara Serena Williams, dar cu Simona Halep la a treia participare consecutiva la Singapore: Sper sa fie ca in 2014

Dupa un inceput modest de an, Simona Halep a revenit in fazele superioare ale turneelor, iar obiectivul anuntat inca din iarna calificarea la Turneul Campioanelor) a fost pana la urma realizat. Pentru al treilea an consecutiv, jucatoarea nascuta la Constanta va participa la turneul gazduit de Singapore. Marea absenta a competitiei este Serena Williams - fostul lider mondial a declarat forfait pentru a doua editie la rand. Vom avea insa ocazia sa vedem la munca tot ce are circuitul WTA mai bun in acest moment: Kerber, Halep, Radwanska, Pliskova, Muguruza, Keys, Cibulkova si una dintre Johanna Konta/ Svetlana Kuznestova. Intra in material pentru a vedea o PREZENTARE a evenimentului care se va disputa intre 23 si 30 octombrie.

Simona HALEP va juca in grupa ROSIE la Turneul Campioanelor, alaturi de Kerber, Keys si Cibulkova

Simona Halep a fost repartizata vineri in urma tragerii la sorti a grupelor pentru Turneul Campioanelor cu Angelique Kerber, Madison Keys si Dominika Cibulkova. Competitia va reuni la Singapore,.

Tragerea la sorti a grupelor la Turneul Campionelor. Simona Halep are parte de o grupa accesibila

Simona Halep si-a aflat, vineri la pranz, adversarele pe care le va intalni la Turneul Campioanelor din acest an. Halep, cotata cu sansa a 3-a la castigarea turneului, le-a evitat pe Agnieszka Radwanska, Karolina Pliskova si Garbine Muguruza, dar va juca impotriva liderei mondiale Angelique Kerber. Celelalte doua adversare ale Simonei sunt debutante la competitia din Singapore.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )