Libnet.ro
UNICEF

10:45

Victorie pentru Steaua, in Liga I. A invins Astra Giurgiu cu 1-0

Antena3 Antena3,
Victorie pentru Steaua, in Liga I. A invins Astra Giurgiu cu 1-0

Steaua Bucuresti a invins campioana Astra Giurgiu cu scorul de 1-0 1-0), duminica seara, pe Arena Nationala din Capitala, intr-un meci din etapa a saptea a Ligii I de fotbal. Unicul gol a. continuă pe Antena3

Steaua-Astra Giurgiu in derby-ul etapei a 7-a din Liga 1

Steaua si Astra Giurgiu revin fata in fata dupa ce sezonul precedent au fost echipele care si-au disputat primul titlul din Liga 1 acordat in urma sistemului cu playoff.

Astra Giurgiu a fost invinsa de Steaua Bucuresti, in Liga I. Meciul s-a incheiat cu incidente intre jucatori

Echipa Astra Giurgiu a fost invinsa, duminica seara, de Steaua Bucuresti, cu scorul de 1-0, intr-un meci din etapa a VII-a a Ligii I, care a avut loc pe Arena Nationala din Capitala.

Boldrin aduce victoria pentru Steaua impotriva fostei sale echipe

Brazilianul Henrique Boldrin a marcat unicul gol al meciului dintre Steaua si Astra Giurgiu, confruntarea derby din etapa a 7-a din Liga 1. O lovitura libera transformata in gol de mijlocasul stelist in finalul primei reprize a decis un meci cu numeroase alte ocazii, un eliminat si o bataie generala dupa minutul 90. Steaua isi consolideaza primul loc in clasament, cu 17 puncte in sapte etape, in timp ce Astra ramane departe asteptand revenirea lui Marius Sumudica pe banca.

Astra Giurgiu va juca pe Arena Nationala meciul cu Austria Viena

Astra Giurgiu a anuntat pe site-ul oficial ca echipa antrenata de Marius Sumudica va juca pe Arena Nationala primul meci din grupele Europa League, cu Austria Viena, programat pe 15 septembrie, de la ora 20:00.

Gigi Becali: Cu Astra, gata, am terminat. Ei se bat cu Voluntari

In opinia lui Gigi Becali cei de la Astra Giurgiu nu mai reprezinta o amenintare pentru Steaua in lupta pentru titlul din acest sezon.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )