Libnet.ro
UNICEF

22:00

Victorie surprinzatoare pentru FC Vaslui: 4-0 cu CFR Cluj

Online Sport Online Sport,
Victorie surprinzatoare pentru FC Vaslui: 4-0 cu CFR Cluj

Cu Ionut Mosteanu in postura de antrenor interimar, dupa ce Ilie Stan si-a luat la revedere inainte de termen, FC Vaslui a invins-o in mod surprinzator pe CFR Cluj, echipa cu pretentii la titlu, scor 4-0, in urma unui meci in care moldovenii au marcat cate un gol pentru fiecare dinte scos de capitanul Ricardo Cadu lui Zhivko Milanov, cu cateva luni in urma. Celeban, Antal cu o dubla si Caue, cu largul concurs al debutantului Jakub Wilk doua assist-uri), au facut KO una dintre pretendentele la titlu din editia 2013/14 a Ligii 1. continuă pe Online Sport

Liga I: FC Vaslui a invins CFR Cluj cu scorul 4-0

FC Vaslui a invins, luni seara, cu scorul de 4-0, echipa CFR Cluj, intr-un meci contand pentru etapa a treia a Ligii I. Golurile au fost marcate de Celeban 4, Antal 6, 25, Caue 33. FC Vaslui: Cerniauskas -.

Liga 1 Dezastru pentru CFR Cluj la Vaslui. Sanmarteancomp conduc cu 4-0 la pauza

FC Vaslui conduce pe CFR Cluj cu 4-0 la pauza in derby-ul etapei a 3-a. Sub bagheta lui Sanmartean, moldovenii au reusit o repriza incredibila profitand insa si de forma foarte slaba aratata de clujeni. Golurile lui Celeban '4), Antal '6, 24) si Caue '34) au consfintit cea mai buna repriza a Vasluiului din ultimii ani. UPDATE: A inceput repriza secunda.

LIVE FC Vaslui-CFR Cluj 4-0. Echipa nimanui face instructie cu CFR Cluj

Onlinesport transmite astazi ultimele partide din Liga 1contand pentru etapa a III-a, dupa cum urmeaza:Poli Timisoara-Gaz Metan 2-1, Viitorul-Dinamo 0-0si FC Vaslui-CFR Cluj 21:30) .

Prea slabi sau sabotori? CFR Cluj, desfiintata de Vaslui, dupa un meci cu patru goluri in primele 33 de minute

FC Vaslui - CFR Cluj 4-0 / O echipa fara antrenor, FC Vaslui, a sters pe jos cu o grupare care si-a anuntat candidatura la titlu, inainte de startul sezonului. A iesit un meci spectaculos, mai ales in prima repriza, cand CFR a incasat patru goluri.

Liga 1 Dezastru pentru CFR Cluj in Moldova. Vasluiul reuseste o repriza fantastica si castiga cu 4-0/ Paszkany: Nu il demit pe Rednic

FC Vaslui a reusit o prima repriza fantastica in derby-ul etapei a 3-a cu CFR Cluj marcand nu mai putin de patru ori prin Celeban '4), Antal '6, '24) si Caue '34). CFR ramane cu doar doua puncte dupa 3 etape, iar scaunul lui Mircea Rednic se clatina. Mircea Rednic: Unii jucatori. un meci vor fi exclusi, un meci vor fi rezerve. Prosport: Rednic va fi demis saptamana viitoare. Trica i-ar lua locul surse). Arpad Paszkany, la Digi sport: Nu il demit pe Rednic. I-am spus sa fie calm.

LIVE FC Vaslui-CFR Cluj 3-0. Celeban si Antal (dubla) dau tonul in derbiul etapei

Onlinesport transmite astazi ultimele partide din Liga 1contand pentru etapa a III-a, dupa cum urmeaza:Poli Timisoara-Gaz Metan 2-1, Viitorul-Dinamo 0-0si FC Vaslui-CFR Cluj 21:30) .

LIVE FC Vaslui-CFR Cluj 0-0

Onlinesport transmite astazi ultimele partide din Liga 1contand pentru etapa a III-a, dupa cum urmeaza:Poli Timisoara-Gaz Metan 2-1, Viitorul-Dinamo 0-0si FC Vaslui-CFR Cluj 21:30) .

LIVE Poli Timisoara-Gaz Metan (19:00), Viitorul-Dinamo (19:30) si FC Vaslui-CFR Cluj (21:30)

Onlinesport transmite astazi ultimele partide din Liga 1contand pentru etapa a III-a, dupa cum urmeaza:Poli Timisoara-Gaz Metan 19:00), Viitorul-Dinamo 19:30) si FC Vaslui-CFR Cluj 21:30) .

Finantatorul CFR Cluj, Arpad Paszkany, investitor la cea mai importanta echipa din Ungaria

Cotidianul maghiar Nemzeti Sport anunta ca finantatorul CFR Cluj, Arpad Paszkany, va investi masiv in Ferencvaros, cea mai importanta echipa din tara vecina. Premierul ungar Viktor Orban spune intr-un interviu ca in scurt timp, Ferencvaros, va fi un club mai puternic decat oricare altul.

Mircea Rednic promite pedepse aspre, dupa ce CFR Cluj a obtinut doar doua egaluri cu nou-promovate in Liga I

Mircea Rednic schimba abordarea echipei pe care o antreneaza, CFR Cluj, si promite pedepse drastice, determinate de startul ardelenilor in campionat: dupa doua etape disputate, feroviarii au doua puncte acumulate, obtinand doar remize cu nou-promovatele FC Botosani 0-0) ACS Poli Timisoara 2-2).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )