Libnet.ro
UNICEF

08:45

VIDEO+FOTO. Pokemon Go se apropie de Romania

România Liberă România Liberă,
VIDEO+FOTO. Pokemon Go se apropie de Romania

Pokemon Go, noul joc pentru smartphone, a cucerit intreaga lume, devenind un fenomen global in doar o saptamana, desi nu functioneaza deocamdata decat in Australia, Noua Zeelanda si in SUA. Este o combinatie intre vechea franciza Pokemon, lansata acum 20 de ani, si Google Maps. Practic, jucatorii se plimba prin viata reala, condusi de hartile Google, cautand personajele pe ecranele telefoanelor. continuă pe România Liberă

Litoralul romanesc, atacat de dive: Rivala Madalinei Ghenea se consoleaza la Mamaia (VIDEO, FOTO)

Divele din Romania au atacat litoralul romanesc. Daca unele au venit insotite, altele au ajuns doar ca sa uite de fostii iubiti. Asa este cazul designerului Madalina Dorobantu, care a devenit.

Pokemon Go, noul joc devenit hit: e mai folosit decat Tinder sau WhatsApp

Nintendo a reusit sa dea lovitura in 2016 cu un nou joc cu pokemoni. De data aceasta iti folosesti telefonul si cauti in realitatea pokemonii.

VIDEO+FOTO. Serialele care au cucerit planeta si cu care ti-ai putea petrece vacanta

E vremea vacantei! Daca nu ti-ai planificat deja concediul undeva departe, Romania Libera te ajuta sa petreci o vacanta minunata si acasa. De aceea, iti recomandam serialele cele mai urmarite pe intreaga planeta si in care sigur te vei cufunda si nici nu-ti vei da seama cand se va termina concediul. Iata care sunt cele mai populare trei seriale, potrivit site-ului specializat IMDB. com.

FOTO: Valer Dorneanu este noul presedinte al CCR. El vrea sa nu mai ajunga la CCR neintelegerile dintre factorii politici

Valer Dorneanu este noul presedinte al Curtii Constitutionale al Romaniei. Imediat dupa prima sedinta prezidata in aceasta calitate, Valer Dorneanu a declarat ca doreste ca CCR sa fie templul care pastreaza biblia natiunii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2537 seconds )