Libnet.ro
UNICEF

13:45

VIDEO JO 2016, lupte: Scandal in finala pentru bronz la categoria 65 kg. Doi antrenori s-au dezbracat in fata arbitrilor

Hotnews Hotnews,
 VIDEO JO 2016, lupte: Scandal in finala pentru bronz la categoria 65 kg. Doi antrenori s-au dezbracat in fata arbitrilor

Finala pentru medalia de bronz de la categoria 65 kilograme a fost marcata de un adevarat circ, dupa ce mongolul Mandakhnaran Ganzorig a fost declarat invingator, iar la cateva secunde arbitrii s-au razgandit si au decis ca titlul trebuie sa-i revina lui Ilhtior Navruzov, din Uzbkekistan, transmite News. ro. Antrenorii mongolului au protestat dezbracandu-se de haine. continuă pe Hotnews

JO 2016, lupte: Albert Saritov a castigat medalia de bronz la categoria 97 kg - A cincea medalie pentru delegatia Romaniei la Rio

Sportivul Albert Saritov 31 ani), care a reprezentat Rusia dar a fost naturalizat anul acesta, a castigat medalia de bronz la categoria 97 de kilograme din cadrul concursului de lupte libere de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, dupa ce a trecut de georgianul Elizbar Odikadze, scor 10-0.

JO 2016, lupte: Albert Saritov va lupta pentru medalia de bronz

Sportivul rus Albert Saritov, care are si cetatenie romana, va lupta pentru medalia de bronz dupa ce a trecut de recalificarile categoriei 97 de kilograme din cadrul concursului de lupte libere de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, transmite News. ro.

JO 2016, lupte: Albert Saritov s-a calificat in sferturile de finala ale categoriei 97 kg

Albert Saritov, sportiv de origine rusa ce concureaza acum pentru Romania, s-a calificat, duminica, in sferturile de finala ale categoriei 97 de kilograme din cadrul concursului de lupte libere de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, precizeaza News. ro.

JO 2016, lupte: Albert Saritov, invins in sferturile de finala ale categoriei 97 kg

Sportivul rus Albert Saritov, care are si cetatenie romana, a ratat calificarea in semifinalele categoriei 97 de kilograme din cadrul concursului de lupte libere de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Arbitru roman la finala olimpica pentru bronz la fotbal feminin: Teodora Albon va conduce la centru meciul Brazilia-Canada

Teodora Albon a fost desemnata sa arbitreze finala mica a turneului olimpic de fotbal feminin. Arbitra romanca va conduce la centru, vineri de la 19, partida Brazilia-Canada ce se va disputa peArena.

VIDEO JO 2016, fotbal: Brazilia a castigat primul titlu olimpic din istorie, dupa loviturile de departajare

Nationala de fotbal a Braziliei este noua campioana olimpica, dupa ce s-a impus in fata Germaniei cu scorul de 5-4 dupa executarea loviturilor de departajare, in finala din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, disputata pe stadionul Maracana. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Brazilia vs Germania.

Atletele care s-au ajutat reciproc dupa ce au cazut in timpul probei de 5.000 de metri la JO si s-au situat pe ultimul loc, admise in finala pentru fair-play (VIDEO)

Gestul celor doua atlete de la proba feminina de 5. 000 de metri care s-au ajutat una pe alta, terminand proba amandoua pe ultimul loc nu a ramas neobservat de Comitetul International Olimpic. Dupa.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )