Libnet.ro
UNICEF

06:15

VIDEO Accident rutier filmat in direct. Imaginile dramatice care arata cum a plonjat un sofer cu masina in rau

Adevărul Adevărul,
VIDEO Accident rutier filmat in direct. Imaginile dramatice care arata cum a plonjat un sofer cu masina in rau

Momentul in care un autoturism a plonjat in raul Cerna, dupa ce soferul sau a pierdut controlul volanului, a fost filmat in timp real. continuă pe Adevărul

Dan Diaconescu, implicat intr-un ACCIDENT rutier (VIDEO)

Dan Diaconescu a fost implicat, joi, intr-un accident rutier in Capitala. Fostul sef al OTV a fost eliberat din inchisoare in data de 29 noiembrie2017. Dan Diaconescu, implicat intr-un GRAV ACCIDENT.

O teava de gaze a fost avariata in urma unui accident rutier petrecut in Slatina

Un accident rutier s-a petrecut in urma cu putin timp in Slatina, pe strada Vintila Voda, fiind implicat un singur autoturism, in care se afla un barbat.

UPDATE Conducta de gaze avariata in urma unui accident rutier petrecut in Slatina. Patru tineri implicati

Un accident rutier s-a petrecut joi-seara, 1 februarie 2018, in Slatina, pe strada Vintila Voda, fiind implicat un singur autoturism, in care se aflau patru persoane.

O persoana a murit in urma unui accident rutier produs la Orhei

O femeie de 50 de ani a murit in urma unui accident rutier produs in dupa-amiaza zilei de miercuri, 31 ianuarie, pe traseul Orhei Rezina. Soferul camionului de model Mercedes, in care se afla si victima, ar fi fost orbit de soare si nu a observat ca in calea sa stationa un alt camion de model MAN, lovindu-l din spate.

Accident rutier pe DN 7: doua masini s-au rasturnat pe marginea soselei

Doua femei au fost ranite in urma unui accident rutier petrecut pe Drumul National 7, intre Simeria si Deva. Ambele masini implicate in accident s-au rasturnat.

Dan Diaconescu, implicat intr-un accident rutier in Capitala

Dan Diaconescu a fost implicat intr-un accident rutier, produs intr-un cartier de fite din Capitala. Impactul nu a fost unul violent, iar fostul patron OTV nu pare sa se fi ranit. Potrivit paparazzilor.

FOTO Accident rutier grav cu microbuzul pe DN 66: cinci pasageri au fost raniti, dupa ce masina a lovit gardul primariei

Cinci pasageri ai unui microbuz au fost transportati la spital, in urma unui accident rutier petrecut, joi dimineata, pe Drumul National 66, in apropiere de Petrosani.

S-a urcat beat la volan, desi se afla in arest la domiciliu dupa ce provocase un accident rutier

Politistii au depistat un sofer fara permis aflat sub influenta bauturilor alcoolice, desi se afla in arest la domiciliu, dupa ce provocase un accident rutier.

Trei moldoveni au murit intr-un accident rutier produs in Federatia Rusa

Trei cetateni ai Republicii Moldova, doi barbati de 37 si, respectiv, 28 de ani si o femeie de 31 de ani, si-au pierdut viata intr-un accident rutier produs pe 28 ianuarie, ora 23. 34, in regiunea Kaluga, raionul Mesciovsk, Federatia Rusa. Un alt moldovean de 34 de ani a suferit traumatisme, fiind internat in spital, transmite IPN.

Drumul national 2B a fost blocat in urma unui accident rutier. Un tir a provocat un carambol rutier, fiind oprit de politisti dupa ce soferul si-a continuat deplasarea

Cinci persoane au fost ranite in accidentul rutier, una fiind in stare de inconstienta. Mai multe echipaje de la SMURD acorda asistenta medicala ranitilor, iar politistii audiaza martorii si fac masuratori la fata locului pentru a stabili circumstantele in care s-a petrecut accidentul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )