Libnet.ro
UNICEF

16:45

VIDEO Accident spectaculos in primul tur al MP din Austria - Kimi Raikkonen si Fernando Alonso, nevoiti sa abandoneze

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Accident spectaculos in primul tur al MP din Austria - Kimi Raikkonen si Fernando Alonso, nevoiti sa abandoneze

Marele Premiu al Austriei la Formula 1 a avut parte de un incident spectaculos inca din primul tur, Kimi Raikkonen si Fernando Alonso fiind nevoiti sa abandoneze dupa ce au fost implicati intr-un accident. continuă pe Hotnews

Deputat roman, dupa scandalul din Austria privind alocatia copiilor romani: Pai atunci si firmelor austriece care taie paduri la noi in tara sa li se aplice legile de la ele de acasa - Daca tai vreun copac, la inchisoare

Afirmatiile ministrului de Externe al Austriei care a cerut ca alocatiile pentru copiii de romani din Austria sa fie la nivelul celor din Romania, nu al tarii in care muncesc parintii au starnit reactii.

VIDEO Un mort si un ranit in accident spectaculos pe Centura Bucuresti. Autotren vs. dubita si respectul in trafic vs. infrastructura proasta

Un mort si un ranit este bilantul unui tragic accident de circulatie petrecut miercuri, 17 iunie, pe Centura Bucuresti, in zona localitatii Popesti Leordeni. Soferul care si-a pierdut viata, complet nevinovat, conducea dubita alba, cand un autotren l-a lovit din plin. Soferul camionului a fost ranit, dar a supravietuit accidentului. Acest accident arata nu doar cat de vulnerabile sunt autovehiculele mai mici in raport cu un camion, ci si cat de mult ne poate ajuta respectul in trafic sa avem mai putine accidente. Un accident stupid, care putea sa nu aiba loc, ca multe alte accidente.

VIDEO Accident intre Raikkonen si Alonso in Austria

Fernando Alonso a produs un accident in primele viraje ale Marelui Premiu de Formula 1 al Austriei. El s-a urcat cu masina McLaren peste -ul luiKimi Raikkonen, insa din fericire nu l-a strivit pe pilotul finlandez.

ASA Tg.Mures a inceput cantonamentul din Austria. Luni este programat primul amical

Dan Petrescu si-a dus jucatorii in Austria pentru a pregati startul noului sezon, iar luni ASA Tg. Mures debuteaza seria partidelor de pregatire din aceasta vara.

Nico Rosberg domina primele antrenamente din Austria. Probleme pentru Sebastian Vettel

Germanul Nico Rosberg de la Mercedes a stabilit, vineri, cel mai bun timp in primele antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Austriei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )