Libnet.ro
UNICEF

15:30

VIDEO Alegeri Franta. Barack Obama isi anunta sprijinul pentru Emmanuel Macron

Adevărul Adevărul,
VIDEO Alegeri Franta. Barack Obama isi anunta sprijinul pentru Emmanuel Macron

Barack Obama si-a anuntat joi dupa-amiaza sprijinul pentru candidatul En Marche! la presedintia Frantei, Emmanuel Macron. Succesul Frantei este important pentru intreaga lume, spune fostul presedinte american intr-un filmulet postat pe contul de Twitter al lui Macron. continuă pe Adevărul

Barack Obama isi anunta sprijinul pentru Emmanuel Macron - VIDEO

Barack Obama si-a anuntat sprijinul pentru candidatulla presedintia Frantei, Emmanuel Macron, potrivit adevarul. ro. Succesul Frantei este important pentru intreaga lume, spune fostul.

VIDEO Alegeri Franta. Le Pen a plagiat mai multe pasaje dintr-un discurs sustinut de Fillon

Marine Le Pen, candidata Frontului National FN, extrema dreapta) la presedintia Frantei, a plagiat, in discursul pe care l-a sustinut la Villepinte, cu prilejul zilei de 1 Mai, cel putin patru pasaje din discursul pe care conservatorul Francois Fillon l-a sustinut la jumatatea lui aprilie la Puy-en-Velay, a constatat AFP.

Barack Obama a anuntat ca il sustine pe Emmanuel Macron: S-a angajat pentru un viitor mai bun pentru francezi (VIDEO)

Barack Obama, fostul lider american, a afirmat intr-o filmare postata joi pe retelele sociale ca il sustine pe Emmanuel Macron in alegerile prezidentiale din Franta. 'Vreau sa.

inainte de Michelle, Barack Obama A CERUT DE SOTIE O ALTA FEMEIE. Cine este si de ce s-au DESPARTIT (FOTO)

Pentru multi, nu doar din SUA, Barack Obama si Michelle Obama reprezinta cuplul ideal: statornic si implinit. Putini stiu insa ca Michelle nu a fost prima femeie dorita de fostul presedinte al SUA.

Barack Obama a cerut in casatorie o alta femeie, inainte de a-si uni destinul cu Michelle

In biografiaRising Star,David J. Garrow il prezinta pe Barack Obama ca pe un om care a facut sacrificii pentru indeplinirea unui destin, potrivit washingtonpost. com. Garrow.

Alegeri Franta. Parchetul din Paris a deschis o ancheta pentru fals dupa dezbaterea dintre Le Pen si Macron

Parchetul din Paris a deschis o ancheta in urma unei plangeri depuse de Emmanuel Macron pentru fals si propagare de stiri false, dupa ce Marine Le Pen a sugerat miercuri seara, in debaterea dintre cele doua tururi ale alegerilor prezidentiale din Franta, ca adversarul sau politic din En Marche! ar detine un cont offshore in Bahamas, relateaza Le Figaro, potrivit news. ro.

Alegeri Franta. Emmanuel Macron vrea sa reformeze Uniunea Europeanaca sa nu riste un Frexit

Candidatul centrist si proeuropean la prezidentialele din Franta, Emmanuel Macron, a decklarat in Campania pentru cel de-al doilea tur al alegerilor ca Uniunea Europeana trebuie sa se reformeze pentru ca altfel s-ar putea confrunta si cu Frexit iesire a Frantei din UE).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )