Libnet.ro
UNICEF

12:45

VIDEO Amazon lanseaza doua noi tablete Kindle Fire si un ebook reader cu iluminare integrata

Hotnews Hotnews,
VIDEO Amazon lanseaza doua noi tablete Kindle Fire si un ebook reader cu iluminare integrata

Amazon a lansat joi doua noi tablete din familia Kindle Fire, cu ecrane de inalta definitie si dotari tehnice aduse la zi. Noile tablete vor avea diagonale de 8. 9, respectiv 7 inci si autonomii de pana la 11 ore. Citeste si comenteaza pe StyleReport. ro. continuă pe Hotnews

Universitatea din Bucuresti lanseaza doua programe noi de masterat: Open Mind si Politica in Europa. Stat, frontiere, societati

Universitatea din Bucuresti organizeaza incepand din septembrie doua noi proiecte de masterat cu predare in limba straina: masteratul in stiinte cognitive Open Mind si un masterat franco-roman realizat impreuna cu ecole des Hautes etudes en Sciences Sociales. In total, UB a alocat un numar de 3. 450 de locuri pentru admiterea la masterat in sesiunea din septembrie 2012. Vezi care sunt conditiile de admitere si care au fost cele mai cautate programe de masterat anul trecut .

Ford a anuntat planurile detaliate pentru Europa. Va aduce doua noi SUV-uri, dar si celebrul Mustang

Ford Europa a anuntat planurile detaliate de lansari pentru urmatorii ani, compania urmand sa aduca, pe langa noile generatii Kuga si Mondeo, inca doua noi SUV-uri, dar si legendara masina sport Mustang. Peste 18 luni Ford va lansa SUV-ul compact EcoSport, despre care s-a scris ca ar putea fi produs la Craiova, iar mai tarziu va fi adus pe continent si un SUV mult mai mare cu radacini americane: Edge.

Canon lanseaza patru noi camere de supraveghere Full HD (FOTO)

Canon Europe anunta patru noi modele de camere video de supraveghere Full HD: VB-H41, VB-H610VE, VB-H610D si VB-H710F. Camerele vor fi prezentate pentru prima data la Security Essen 2012, in perioada 25-28.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )