Libnet.ro
UNICEF

19:15

VIDEO Aspretele, cel mai rar peste din Europa, a reaparut pe raul Valsan

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Aspretele, cel mai rar peste din Europa, a reaparut pe raul Valsan

Aspretele, cel mai rar peste din Europa, o fosila vie, a reaparut pe raul Valsan din judetul Arges, a anuntat alpinistul Alex Glavan, care in trecut a facut campanii de salvare a speciei. continuă pe Hotnews

Aspretele, pestele fosila vie vechi de 65 de milioane de ani, aflat in prag de disparitie, a reaparut pe valea Valsanului

Primele imagini video cu Aspretele, cel mai rar peste din Europa, specie pe cale de disparitie, care a reaparut saptamana aceasta pe valea Valsanului.

Cel mai nou cuplu din showbiz. Prima imagine cu cei doi impreuna

Fericire mare pentru fanii unei celebre cantarete din muzica romaneasca. Desi a incercat sa tina secret, s-a aflat cu cine se iubeste. Acesta este cel mai nou cuplu din showbiz. Cine formeaza cel mai nou cuplu din showbiz Ana Baniciu este in al noualea cer. Castigatoarea sezonului al doilea Asia Express traieste, din nou, fiorii .

Acesta este cel mai infricosator film din toate timpurile

Care este cel mai scary film ever? Aceasta este intrebarea care provoaca cea mai mare dezbatere printre impatimitii genului horror, in special in timpul sezonului de Halloween. Care este cel.

Digi24: Cea mai rara specie de peste din Europa, considerata fosila vie, a reaparut intr-un rau din Romania

Un peste despre care s-a crezut ca a disparut din apele Romaniei a fost redescoperit. Aspretele a fost identificat in raul Valsan din Muntii Fagaras.

Se pregateau de cel mai frumos moment din viata lor, cand nunta a fost intrerupta de o alta femeie. Toti invitatii au fost luati prin surprindere (VIDEO)

O femeie din Zambia a avut parte de socul vietii atunci cand a fost anuntata de catre vecini ca sotul ei se insoara, potrivit The Sun. Femeia, care ii era sotie de 11 ani si mama a trei copii, a dat.

Cel mai asteptat comeback din poezia romana, noul Franzen, Paul Auster, William S. Burroughs: noutatile ANANSI. World Fiction din octombrie

Luna aceasta, sase noi titluri intra in portofoliul colectiei ANANSI. World Fiction. Jumatate dintre acestea sunt publicate in premiera in limba romana, iar celelalte sunt editii noi, revazute, ale unor carti-cult din portofoliul literaturii universale. O parte dintre carti se afla deja in drum spre librariile fizice si online, celelalte urmand sa ajunga la cititori pana la finalul lunii.

Totul despre Huawei Mate 40, probabil cel mai bun telefon din 2020

Huawei Mate 40 ar trebui sa fie dezvaluit oficial in curand, dar a ajuns deja pe site-ul Amazon Germania. Ca urmare, stim la ce sa ne asteptam, incepand cu pretul. Unul dintre cele mai.

Florin Ristrei si Naomi Hedman, cel mai nou cuplu din showbiz! Cum l-a cucerit Pantera de la X-Factor pe cantaretul roman

Florin Ristrei si modelul de culoare Naomi Hedman nu se mai ascund. Cei doi formeaza un cuplu si posteaza fotografii impreuna, incontinuu pe retelele de socializare. Chiar daca sunt la.

VIDEO Cel mai scump televizor din lume, confirmat: de ce costa cat o Tesla

LG a dezvaluit in urma cu aproape doi ani un televizor rulabil, sub forma de prototip. Acum s-a transformat intr-un produs comercial si costa cat un apartament cu doua camere. LG lucreaza.

inca 19 cadre medicale, infectate cu COVID-19. Ce sectii s-au inchis la cel mai mare spital din Baragan

Inca 19 cadre medicale, infectate cu COVID-19. Ce sectii s-au inchis la cel mai mare spital din BaraganFocar de COVID-19 la Spitalul Judetean de Urgenta din Calarasi. 19 cadre medicale au fost depistate pozitiv la testul cu noul coronavirus. Este vorba despre 14 asistente medicale, 4 infirmiere si un medic.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )