Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Atac armat urmat de o explozie in orasul suedez Malmo: 20 de focuri de arma trase in timpul unui meci de fotbal, cel putin 4 raniti

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Atac armat urmat de o explozie in orasul suedez Malmo: 20 de focuri de arma trase in timpul unui meci de fotbal, cel putin 4 raniti

Cel putin 4 persoane au fost ranite, duminica, in orasul suedez Malmo dupa ce un atacator neidentificat a deschis focul in timpul unui meci de fotbal. Martorii au povestit ca s-au auzit 20 de focuri de arma. La scurt timp dupa incident, o explozie s-a produs in orasul suedez, scrie Sunday Express, citand presa locala. Politia a anuntat ca ancheteaza incidentul ca tentativa de asasinat. continuă pe Hotnews

Atac armat in orasul suedez Malmo. Cel putin patru persoane au fost ranite, o explozie a avut loc ulterior

Cel putin patru persoane au fost ranite duminica seara intr-un atac armat la Malmo, in Suedia, atactorii au fugit de la fata locului, iar o operatiune a politiei era in curs cu scopul de a-i gasi, potrivit presei locale, scrie Sunday Express. Ulterior, o explozie a avut loc tot in oras, la scurt timp dupa atac.

FOTO + VIDEO. Atac armat la un mall din SUA. Trei persoane au murit, una a fost grav ranita. Atacatorul este cautat de politie

Patru persoane au murit, vineri, in urma unui atac armat care a avut loc la un mall din statul american Washington, au anuntat autoritatile locale.

SUA: Atac armat in statul Washington: Cel putin patru persoane, impuscate mortal intr-un centru comercial

Un individ a produs un atac armat intr-un centru comercial din nord-vestul statului Washington, unde a reusit sa impuste mortal cel putin patru persoane. Atacatorul a reusit sa fuga de la locul.

UPDATE Atac armat intr-un centru comercial din statul american Washington: 5 oameni au murit

Un barbat inarmat a deschis focul vineri seara intr-un centru comercial din statul american Washington, omorand patru femei si ranind grav o a cincea persoana, care a murit ulterior la spital. Atacatorul a fugit si este cautat de Politie. Incidentul armat s-a petrecut la Cascade Mall din orasul Burlington, la 110 kilometri nord de Seattle, anunta AFP.

Cinci morti, in urma unui atac armat intr-un mall din statul american Washington

Bilantul atacului armat de la mallul din Burlington a ajuns la cinci, dupa ce barbatul grav ranit in atac, si care a fost transportat de urgenta la un spital din Seattle, a decedat.

SUA: Atac armat in statul Washington: Cinci persoane, impuscate mortal intr-un centru comercial

UPDATE: Bilantul atacului armat a ajuns la cinci morti, dupa ce un barbat ranit care fusese transportat la spital a decedat. Motivul atacului este in continuare necunoscut, iar persoana care a deschis focul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2443 seconds )