Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atac armat in orasul suedez Malmo. Cel putin patru persoane au fost ranite, o explozie a avut loc ulterior

Adevărul Adevărul,
Atac armat in orasul suedez Malmo. Cel putin patru persoane au fost ranite, o explozie a avut loc ulterior

Cel putin patru persoane au fost ranite duminica seara intr-un atac armat la Malmo, in Suedia, atactorii au fugit de la fata locului, iar o operatiune a politiei era in curs cu scopul de a-i gasi, potrivit presei locale, scrie Sunday Express. Ulterior, o explozie a avut loc tot in oras, la scurt timp dupa atac. continuă pe Adevărul

SUA: Atac armat in statul Washington: Cel putin patru persoane, impuscate mortal intr-un centru comercial

Un individ a produs un atac armat intr-un centru comercial din nord-vestul statului Washington, unde a reusit sa impuste mortal cel putin patru persoane. Atacatorul a reusit sa fuga de la locul.

Atac armat in Statele Unite: Cel putin 9 persoane au fost impuscate in campusul Universitatii din Illinois

Focuri de arma au fost trase in campusul Champaign al Universitatii din Illinois. Conform primelor informatii cel putin 9 persoane ar fi fost impuscate, iar alte surse neconfirmate vorbesc un.

VIDEO Atac armat urmat de o explozie in orasul suedez Malmo: 20 de focuri de arma trase in timpul unui meci de fotbal, cel putin 4 raniti

Cel putin 4 persoane au fost ranite, duminica, in orasul suedez Malmo dupa ce un atacator neidentificat a deschis focul in timpul unui meci de fotbal. Martorii au povestit ca s-au auzit 20 de focuri de arma. La scurt timp dupa incident, o explozie s-a produs in orasul suedez, scrie Sunday Express, citand presa locala. Politia a anuntat ca ancheteaza incidentul ca tentativa de asasinat.

FOTO + VIDEO. Atac armat la un mall din SUA. Trei persoane au murit, una a fost grav ranita. Atacatorul este cautat de politie

Patru persoane au murit, vineri, in urma unui atac armat care a avut loc la un mall din statul american Washington, au anuntat autoritatile locale.

FOTO + VIDEO. Atacuri ale militantilor islamisti, intr-un oras irakian. Cel putin 12 persoane au murit

Cel putin 12 persoane au murit, sambata, in orasul irakian Tikrit, ca urmare a unui atac al militantilor islamisti asupra unui punct de control al politiei, urmat de o explozie cu masina-capcana, informeaza politia si surse militare.

Yahoo Inc anunta ca datele a cel putin 500 milioane de utilizatori au fost furate in 2014 intr-un masiv atac cibernetic

Datele personale a cel putin 500 de milioane de utilizatori au fost furate, in urma cu doi ani, in timpul unui masiv atac cibernetic, care a fost executat de hackeri sponsorizati de un stat, a anuntat joi seara Yahoo Inc, transmite Reuters, preluata de News. ro.

Cel putin 12 morti in urma unor atacuri ale militantilor islamisti in orasul Tikrit

Cel putin 12 persoane au murit astazi la Tikrit dupa ce militanti islamisti au atacat un punct de control al politiei, iar apoi au detonat o masina-capcana la intrarea in oras, relateaza Reuters, citand politia irakiana si surse militare.

FOTO + VIDEO. Cel putin 25 de persoane au fost ucise in orasul sirian Alep

Cel putin 25 de civili au murit, sambata, in orasul sirian Alep, in urma unor lovituri aeriene ale regimului de la Damasc asupra sectorului rebel din oras.

Cel putin 25 de civili ucisi in raiduri aeriene asupra Alep; o tabara controlata de rebeli, cucerita de armata

Cel putin 25 de civili au fost ucisi astazi in lovituri aeriene asupra sectorului rebel al orasului sirian Alep, in a doua zi a unei ofensive violente a regimului, relateaza AFP si Reuters.

Cel putin 25 de civili ucisi in raiduri aeriene asupra Alep

Cel putin 25 de civili au fost ucisi astazi in lovituri aeriene asupra sectorului rebel al orasului sirian Alep, in a doua zi a unei ofensive violente a regimului, relateaza AFP si Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2876 seconds )