Libnet.ro
UNICEF

08:00

VIDEO Avionul ucrainean prabusit in Iran ar fi incercat sa se intoarca pe aeroport

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Avionul ucrainean prabusit in Iran ar fi incercat sa se intoarca pe aeroport

Echipajul de la bordul avionului ucrainean Boeing 737-800, care s-a prabusit in Iran, nu a cerut ajutorul prin radio, insa a incercat sa se intoarca pe aeroport cu putin timp inainte de a se prabusi, au informat investigatorii iranieni. continuă pe Hotnews

VIDEO Avionul ucrainean ar fi putut fi lovit de o racheta de fabricatie rusa. Anchetatorii iau in calcul un atac terorist sau coliziunea cu o drona

Un oficial ucrainean din domeniul securitatii a declarat ca un atac cu rachete sau cu bomba, dar si coliziunea cu o drona sunt investigate de experti in cazul tragediei aviatice care s-a produs miercuri, in Iran, la cateva ore distanta de atacul lansat de Teheran asupra bazelor militare americane din Irak, relateaza Guardian. in urma prabusirii avionului ucrainean, la scurt timp de la decolare, toti cei 176 de oameni aflati la bord au murit.

Istoria Boeing 737-800, familia de avioane din care face parte aparatul ucrainean prabusit in Iran

Avionul 737 - 800 detinut de o companie din Ucraina, care s-a prabusit in Iran, face parte din familia Boeing 737 Next Generation, introdusa in anii 90, fiind unul dintre cele mai raspandite aparate de zbor din lume. in medie, un aparat 737 decoleaza sau aterizeaza la fiecare cinci secunde in lume.

Avionul ucrainean cu 176 de pasageri ar fi fost doborat de Iran

Informatie de ultima ora de la Washington! Surse de la Pentagon confirma faptul ca avionul ucrainean care s-a prabusit in Iran ar fi fost lovit de o racheta a armatei iraniene.

Ipoteza soc! Avionul ucrainean ar fi fost doborat de apararea antiaeriana din Iran

Avionul ucraineanprabusit in Iran a fost doborat de cel putin o racheta antiaeriana iraniana,infor.

VIDEO Trudeau spune ca detine informatii din surse multiple care spun ca avionul ucrainean a fost doborat de Iran

Premierul canadian Justin Trudeau a declarat joi ca are informatii din surse multiple, inclusiv canadiene, care spun ca Iranul a doborat avionul ucrainean, relateaza Reuters.

ULTIMA ORA: VIDEO New York Times publica imagini cu momentul in care avionul ucrainean de pasageri e lovit de o racheta iraniana inainte de prabusire

O filmare video verificata de catre New York Times pare sa arate racheta iraniana lovind avionul ucrainean in momentul in care se afla deasupra orasul Parand, in apropiere de aeroportul din Teheran, zona din care aeronava nu a mai transmis semnal, inainte sa se prabuseasca, miercuri. Trudeau spune ca detine informatii din surse multiple care spun ca avionul ucrainean a fost doborat de Iran.

Ultimele clipe de zbor ale avionului ucrainean prabusit in Iran. Cum arata locul in care a cazut (FOTO, VIDEO)

Miercuri dimineata, un avion al companiei Ukraine International s-a prabusit la scurt timp de la decolarea de pe aeroportul din Teheran. Toti pasagerii si membri echipajului au murit. intr-o.

Ultimele momente ale avionului ucrainean prabusit in Iran. A luat foc! Dumnezeule, ajuta-ne!. Ce se observa inainte de impactul cu solul

Un avion Boeing 737-NG al companiei Ukraine International Airlines, avand la bord cel putin 170 de pasageri, s-a prabusit miercuri la scurt timp dupa decolarea de pe aeroportul Imam Khomeini din Teheran.

SUA cred ca Iranul a doborat din greseala avionul ucrainean cu 176 de persoane la bord (VIDEO)

Americanii cred cu tarie ca Iranul a doborat din greseala avionul ucrainean cu 176 de persoane la bord, sustin mai multi oficiali de la Washington, citati de CNN. Teoria, la care inca se mai lucreaza, este.

Prim-ministrul Canadei confirmaca avionul ucrainean a fost doborat de o racheta antiaeriana trasa de iranieni

Prim-ministrul Canadei, Justin Trudeau, a declarat ca dovezile din prezent indica faptul ca avionul ucrainean a fost doborat de o racheta antiaeriana trasa de iranieni.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2439 seconds )