Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO. Bataie generala in Marea Britanie. Mai multe femei si-au impartit pumni si picioare

Antena3 Antena3,
VIDEO. Bataie generala in Marea Britanie. Mai multe femei si-au impartit pumni si picioare

Un material socant a fost publicat recent pe Youtube. in inregistrare se vad mai multe femei care se bat cu pumni si picioare. Femeile sunt sustinute de alte femei, care fac galerie, conform. continuă pe Antena3

O groapa imensa a aparut peste noapte in Marea Britanie. Mai multe familii au fost evacuate

Mai multe familii au fost evacuate dintr-un oras din Regatul Unit dupa ce o sosea s-a surpat. Groapa formata are diametrul de aproximativ 20 de metri si o adancime de 10, conform autoritatilor locale. 20 de.

Arhiepiscopul de Canterbury: Ura religioasa ar putea dezbina Marea Britanie

Marea Britanie traieste o perioada de frica si tensiune, care ar putea sa dezbine regatul, a declarat Arhiepiscopul de Canterbury, intr-o reuniune multi-religioasa in Regatul Unit. Acesta a explicat.

Un fost politist din Alba si sotia sa, cautati cu mandat international de arestare, gasiti in Marea Britanie

Doua persoane din Alba Iulia, sot si sotie, judecate in lipsa pentru evaziune fiscala si inselaciune cu pachete turistice au fost identificate de autoritati in Marea Britanie. Mihaela Iancu si Radu Iancu, fost politist, au fost cautati prin Interpol cu mandat international de arestare in lipsa. Cei doi sunt acuzati ca au produs un prejudiciu de peste 250. 000 de lei.

Brexit: Parlamentarii conservatori din Marea Britanie inclina spre iesirea din Uniunea Europeana

Unul din cinci parlamentari conservatori din Marea Britanie inclina spre iesirea din Uniunea Europeana, in cazul unui referendum privind statutul de membru al Marii Britanii, potrivit unui sondaj citat de Reuters care arata nivelul diviziunii din cadrul partidului condus de premierul David Cameron.

Campion la sprint in Sierra Leone, om al strazii in Londra: Marea Britanie a refuzat cererea de ramanere in tara a atletului Jimmy Thoronka

Sprinterul de 100 de metri Jimmy Thoronka, campion national al probei in Sierra Leone, nu va fi lasat sa stea in Marea Britanie, acolo unde a ramas dupa participarea la Jocurile Commonwealth-ului de anul trecut. Atletului i s-a oferit o bursa sportiva din partea University of East London, se arata intr-un reportaj The Guardian.

De ce sunt nemultumiti romanii care lucreaza in Marea Britanie

Inspectia Muncii a participat la o operatiune de depistare a cazurilor de exploatare prin munca in Marea Britanie, prilej cu care romanii care lucreaza in Regatul Unit s-au plans ca nu au un program regulat de munca si ca nu primesc un post imediat ce ajung, dar sunt obligati sa plateasca chirie si utilitati.

Inspectia Muncii: Romanii care lucreaza in Marea Britanie, nemultumiti de program si ca nu gasesc post imediat

Romanii care lucreaza in Marea Britanie reclama faptul ca nu au un program regulat de munca si ca nu primesc un post imediat ce ajung, dar sunt obligati sa plateasca chirie si utilitati, informeaza IM dupa ce a participat la o operatiune de depistare a cazurilor de exploatare prin munca, transmite Mediafax.

Politia anti-sclavie a gasit 50 de imigranti romani intr-o casa din Marea Britanie

In jur de 50 de imigranti romani despre care se crede ca erau tinuti impotriva propriei vointe de traficanti au fost descoperiti ingramaditi intr-o casa cu trei dormitoare din MArea Britanie. Politia.

Ambasadorul nord-coreean in Marea Britanie avertizeaza: Sunt gata oricand sa lansam rachete!

Coreea de Nord nu va fi oprita din demersul ei de a lansa o racheta cu raza lunga de actiune, cu riscul de a fi sanctionata, a avertizat ambasadorul nord-coreean din Marea Britanie, Hyon Hak-bon. Regimul de la Pheni.

Presedintele chinez, prima vizita de stat in Marea Britanie

Presedintele chinez Xi Jinping va efectua prima sa vizita de stat in Marea Britanie luna viitoare, intre 20 si 23 octombrie, a informat marti guvernul de la Londra, transmite Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )