Libnet.ro
UNICEF

21:15

VIDEO Boris Johnson, criticat de oameni pe strada. Te rog sa pleci din orasul meu

Adevărul Adevărul,
VIDEO Boris Johnson, criticat de oameni pe strada. Te rog sa pleci din orasul meu

Aflat in vizita in orasul Leeds, Boris Johnson nu a avut parte de cea mai buna primire din partea oamenilor aflati pe strada. Invitat de unul dintre ei sa paraseasca orasul, premierul britanic s-a trezit apoi intr-o disputa pe tema Brexitului in care un barbat l-a acuzat ca se joaca cu Parlamentul, relateaza The Independent si Euronews. continuă pe Adevărul

VIDEO Boris Johnson spune ca prefera sa fie mort intr-un sant decat sa ceara amanarea Brexitului

Boris Johnson a declarat, joi, ca ar prefera sa fie mort intr-un sant decat sa fie de acord cu amanarea Brexitului in timp ce refuza sa spuna ce ar face daca ar fi fortat sa ceara Bruxelles-ului acest lucru, in contextul in care deputatii au aprobat deja un proiect de lege in acest sens. Totodata, premierul a pledat pentru alegeri legislative anticipate, intr-un discurs uneori incoerent, noteaza The Guardian.

VIDEO Unei politiste i s-a facut rau in timp ce Boris Johnson vorbea. Reactia premierului britanic a starnit criticile adversarilor

Premierul britanic Boris Johnson si-a continuat declaratiile politice joi in fata viitorilor ofiteri de Politie chiar daca unei tinere care se afla chiar langa el i s-a facut rau si s-a asezat.

LIVETEXT VIDEO O noua lupta pentru Boris Johnson in Parlament: Camera Comunelor a dat votul final pentru amanarea Brexitului si a respins propunerea de convocare a alegerilor anticipate din cauza crizei Brexit

Camera Comunelor a aprobat, intr-un vot final, o propunere de lege destinata sa opreasca un Brexit fara acord pe 31, subliniind lipsa de sprijin pentru promisiunea lui Boris Johnson de a scoate Marea Britanie din Uniunea European fara acord. Propunerea de lege ii impune premierului sa ceara Uniunii Europene o noua amanare a Brexitului. -------- 23:40 Camera Comunelor a respins propunerea de convocare a alegerilor anticipate din cauza crizei Brexit22. 03: Premierul britanic, Boris Johnson, prezinta deputatilor motiunea pentru organizarea de alegeri anticipate.

O tanara politista a lesinat in timpul discursului sustinut de premierul Regatului Unit, chiar in spatele acestuia. Reactia lui Boris Johnson (VIDEO)

O tanara politista a lesinat, in timpul discursului despre securitate publica sustinut de premierul britanic Boris Johnson, care a intarziat mai bine de o ora la eveniment, potrivit Mirror. Cadetul parea.

Reactia bizara a premierului britanic Boris Johnson dupa ce o politista a lesinat in timpul discursului sau - VIDEO

Premierul britanic Boris Johnson si-a continuat declaratiile politice joi in fata viitorilor ofiteri de Politie chiar daca unei tinere care se afla chiar langa el i s-a facut rau si s-a asezat. El s-a into.

Marea Britanie: Premierul Boris Johnson pierde un vot crucial in Parlament privind Brexitul si ameninta cu declansarea alegerilor anticipate

Premierul Boris Johnson a pierdut un vot crucial in Parlamentul britanic, o prima etapa in incercarea deputatilor de a impiedica un Brexit fara acord si ameninta cu declansarea alegerilor anticipate. in replica, Boris Johnson a anuntat ca va depune o motiune pentru declansarea alegerilor anticipate, relateaza BBC.

Premierul britanic Boris Johnson primeste o noua lovitura in tentativa sa de a scoate tara din Uniunea Europeana

Premierul britanic Boris Johnson primeste o noua lovitura in tentativa sa de a scoate tara din Uniunea Europeana chiar si fara un acord. Johnson a fost parasit de propriul sau frate, care a demisionat din.

BREXIT: Fratele lui Boris Johnson si-a anuntat demisia din Parlament

Fratele premierului britanic Boris Johnson, Jo Johnson 47 de ani), si-a anuntat demisia joi din functiile de secretar de stat si de parlamentar, invocand un conflict intre loialitatea familiala si interesul national.

Fratele anti-Brexit al lui Boris Johnson demisioneaza din functiile de ministru adjunct si de parlamentar, invocand interesul national

Jo Johnson, fratele mai mic al prim-ministrului britanic Boris Johnson, demisioneaza din functia de parlamentar conservator si de ministru adjunct, spunand ca este impartit intre loialitatea fata de familie si interesul national, informeaza BBC.

Marea Britanie: Fratele lui Boris Johnson si-a dat DEMISIA din Guvern!

Fratele premierului Boris Johnson, Jo Johnson, si-a anuntat joi demisia din guvernul conservator unde ocupa un post de secretar de stat, afirmand ca plaseaza interesul national inaintea loialitatii fata de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2658 seconds )