Libnet.ro
UNICEF

18:15

VIDEO Castelul Corvinilor a avut cel mai bun an turistic din istorie. Monumentul a fost vizitat de 230.000 de oameni

Adevărul Adevărul,
VIDEO Castelul Corvinilor a avut cel mai bun an turistic din istorie. Monumentul a fost vizitat de 230.000 de oameni

Peste 230. 000 de oameni au vizitat Castelul Corvinilor din Hunedoara, in 2014. A fost cel mai mare aflux de turisti inregistrat in ultimele doua decenii, dar administratorii monumentului istoric din Hunedoara sustin ca anul viitor cifra record de vizitatori din 2014 ar fi putea fi depasita. continuă pe Adevărul

L'Equipe: Manuel Neuer, cel mai bun fotbalist al anului

Portarul echipei Bayern Munchen, Manuel Neuer, a fost desemnat, sambata, cel mai bun fotbalist al anului in cadrul anchetei realizate de publicatia franceza L'Equipe.

LEquipe l-a desemnat pe cel mai bun fotbalist din lume in 2014

Portarul german Manuel Neuer, aflat in competitie si pentru Balonul de Aur, a fost desemnat cel mai bun fotbalist din lume in 2014, in cadrul unei anchete a publicatiei franceze L'Equipe.

LEquipe: Manuel Neuer a fost desemnat cel mai bun fotbalist al anului

Manuel Neuer, portarul echipei Bayern Munchen, a fost desemnat, sambata, cel mai bun fotbalist al anului in cadrul anchetei realizate de publicatia LEquipe. Neuer a fost urmat in ierarhia LEquipe de portughezul.

Manuel Neuer, desemnat cel mai bun fotbalist al anului de catre LEquipe

Portarul echipei Bayern Munchen, Manuel Neuer, a fost desemnat, sambata, cel mai bun fotbalist al anului in cadrul anchetei realizate de publicatia franceza LEquipe, informaeaza Mediafax. Neuer, campion mondial.

Lovitura pentru Messi: cel mai bun sportiv din America de Sud, desemnat un star al lui Real Madrid

Cel mai bun sportiv al Americii de Sud in 2014 a fost desemnat, de catre membrii Asociatiei Presei Sportive din America Latina, fotbalistul James Rodriguez, golgheter al Cupei Mondiale din Brazilia si jucator al lui Real Madrid.

Lovitura pentru Messi! Cel mai bun sportiv din America de Sud, un star al lui Real Madrid

Cel mai bun sportiv al Americii de Sud in 2014 a fost desemnat, de catre membrii Asociatiei Presei Sportive din America Latina, fotbalistul James Rodriguez, golgheter al Cupei Mondiale din Brazilia si jucator al lui Real Madrid.

James Rodriguez l-a devansat pe Messi si a fost desemnat cel mai bun sportiv al anului 2014 in America de Sud

Columbianul James Rodriguez de la Real Madrid a fost ales cel mai bun sportiv din America de Sud, devansandu-l pe Leo Messi in investigatia Asociatiei Presei Sportive din America de Sud.

Motorola are cel mai bun ceas inteligent: De ce Moto 360 e peste gadgeturile LG, Asus si Samsung

Anul 2014 a fost plin de gadgeturi, dar mai ales de ceasuri inteligente. Sunt multe pe care le poti alege, dar doar unul e cel mai bun.

Cel mai bun ceas inteligent al anului 2014: Motorola Moto 360 (si asteptarile pentru 2015)

Nu putem inchide anul 2014 fara sa mentionam si cea mai populara categorie de gadgeturi: purtabilele. De la bratari de fitness la ceasuri inteligente si ochelari de tip Google Glass, acestea s-au vrut vedete. Au fost, dar nu au devenit cu adevarat utile. Totusi, putem remarca un ceas util si un etalon in acelasi timp: Motorola Moto 360. Cand discutam de ceasuri inteligente, avem trei lumi mari si late: Samsung, Apple si Google. Cea din urma companie a facut poate [].

Huawei isi pregateste cel mai bun telefon din 2015: Ascend P8 va avea carcasa din metal

Huawei lanseaza multe telefoane anual, dar seria Ascend are un statut aparte. Telefonul vedeta din 2015, Ascend P8, se pare ca va veni cu o carcasa din aluminiu. Huawei Ascend P8 va fi lansat in prima jumatate a anului viitor si chinezii schimba pentru acesta materialele pentru carcasa. Daca Ascend P6 si P7 au experimentat cu sticla si sasiul din aluminiu, P8 va fi imbracat pe deplin in metal. Asta poate fi si o incercare a companiei de a elimina un [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )