Libnet.ro
UNICEF

11:15

VIDEO Cei mai mari pesti pescuiti in Dunare. Recordul este detinut de un morun care cantarea peste 900 de kilograme

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cei mai mari pesti pescuiti in Dunare. Recordul este detinut de un morun care cantarea peste 900 de kilograme

Adevarul va prezinta topul celor mai mai mari pesti pescuiti in Dunare. Chiar daca morunul de 900 de kilograme domina topul, nu sunt de lepadat nici uriasii din lumea celor mici: salaul de 21 de kilograme si carasul de 5,2 kilograme. continuă pe Adevărul

Cei mai mari pesti prinsi vreodata

Un pescar japonez a reusit una dintre cele mai mari capturi din istorie: un lup de mare ce masoara aproape doi metri, conform celor de la Daily Mail. Cu aceasta ocazie, va prezentam o parte dintre cei mai mari pesti prinsi vreodata, la care aspira toti practicantii pescuitului sportiv.

Ce au ascuns nuntile fastuoase din ultimii ani ale bogatilor Romaniei: sute de mii de euro pe sampanie si verighete, rochii semnate de cei mai mari designeri

Nuntile cu pretentii din Romania ultimilor ani au tinut paginile publicatiilor mondene zile intregi, bogatii Romaniei oferind o imagine absolut fabuloasa a vietii luxoase pe care o duc.

Cursul valutar imbogateste bancile furate. BEM a obtinut venituri de 19 ori mai mari decat cea mai profitabila banca din Moldova

Banca de Economii, Banca Sociala si Unibank, aflate in proces de lichidare, au inregistrat cresteri ale veniturilor din dobanzi, taxe si comisioane, insa cei mai multi bani au fost obtinuti din diferentele de curs valutar, suma fiind cu mult mai mare decat ale celorlalte banci care functioneaza in regim normal.

Actorul Ryan Reynolds, in stare de soc. Cum a fost TRADAT de unul dintre cei mai buni prieteni

Actorul canadian Ryan Reynolds a fost tradat de unul dintre cei mai buni prieteni, care a vandut imagini cu fiica lui, imediat dupa ce a fost nascuta, in decembrie 2014.

DNA a finalizat ancheta. Stefan Poienaru, unul dintre cei mai instariti fermieri din Baragan, trimis in judecata, alaturi de fiica sa

Unul dintre cei mai instariti fermieri din Baragan a fost trimis in judecata, sub control judiciar, alaturi de fiica sa, de catre procurorii anticoruptie pentru ilegalitati cu fonduri europene. Dosarul a fost trimis magistratilor de la Tribunalul Calarasi.

Cei mai puternici oameni din lume se intrec la Sibiu

Primii doi cei mai puternici oameni din lume, desemnati la editia de anul trecut a Strongman Champions League, se intrec Piata Mare din Sibiu, in editia din Romania a acestui concurs.

Cei mai puternici barbati din lume, intr-un concurs Strongman organizat in Sibiu

Primii doi cei mai puternici oameni din lume, desemnati la editia de anul trecut a Strongman Champions League, in special austriacul Martin Wildauer, campionul SCL 2014 si alti 11 concurenti, printre care trei romani se intrec sambata si duminica, in Piata Mare din Sibiu, in editia din Romania a acestui concurs celebru, transmite Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )