Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cei mai puternici oameni din lume se intrec la Sibiu

România Liberă România Liberă,
Cei mai puternici oameni din lume se intrec la Sibiu

Primii doi cei mai puternici oameni din lume, desemnati la editia de anul trecut a Strongman Champions League, se intrec Piata Mare din Sibiu, in editia din Romania a acestui concurs. continuă pe România Liberă

Cei mai puternici barbati din lume, intr-un concurs Strongman organizat in Sibiu

Primii doi cei mai puternici oameni din lume, desemnati la editia de anul trecut a Strongman Champions League, in special austriacul Martin Wildauer, campionul SCL 2014 si alti 11 concurenti, printre care trei romani se intrec sambata si duminica, in Piata Mare din Sibiu, in editia din Romania a acestui concurs celebru, transmite Agerpres.

Unde se afla cei mai bogati oameni din lume

Milionarii din Asia Pacific vor forma, in acest an, grupul celor mai bogati oameni din lume, gratie averilor acumulate in China si India.

Cei mai buni oameni din istorie

Cei mai buni oameni din istorie. Sefi de stat, lideri religiosi sau chiar oameni simpli, aceste persoane au demonstrat ca nu exista limite atunci cand iti propui sa faci bine si sa schimbi lumea.

Aeroscraft construieste unul dintre cele mai mari dirijabile din lume

Aparatele de zbor mai usoare decat aerul pareau a fi de domeniul trecutului. Era primului Zeppelin s-a incheiat de mult, dar se pare ca omenirea nu este inca pregatita sa renunte la originalul concept. in urma dezastrului de la Hindenbug, Germania, cand un dirijabil a luat foc si au murit 35 din cei 97 de [] Aeroscraft construieste unul dintre cele mai mari dirijabile din lume Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

REVISTA BLOGURILOR. A fost scos pe piata cel mai mic computer din lume

De pe blogurile de vineri, aflam ca a fost scos pe piata cel mai mic computer din lume, Intel Edison. Calculatorul, produs de Intel, poate fi integrat in gadgeturi mobile. De asemenea, bloggerii mai scriu si depre misterioasa insula sudul Guadeloupelor, Les Saintes.

FOTO: Unde se afla cea mai frumoasa biblioteca din lume

Cea mai frumoasa biblioteca din lume se afla in Cehia. Biblioteca Klementium a fost deschisa prima data in 1772 si a functionat ca parte a unei Universitati iezuite, potrivit boredpanda. com.

Cel mai rapid violonist din lume, David Garrett, pe scena Festivalului George Enescu

Balada pentru vioara si orchestra a lui George Enescu a rasunat pe scena Atheneului Roman interpretata de cel mai rapid violonist din lume, intrat in Cartea Recordurilor. David Garrett a oferit publicului de la.

Cum face baie cel mai simpatic catel din lume VIDEO

Unii oameni rautaciosi vor spune ca stapanii lui si-au batut putin joc de el. Numai ca micutul din imaginile de mai jos nu pare deranjat deloc de scena amuzanta al carei protagonist este. Asa ca, avand o.

Bucurestiul are printre cele mai mici preturi din lume

Bucurestiul se plaseaza pe locul 69 din 71 de orase incluse intr-un clasament dupa nivelul preturilor, excluzand chiriile. Primele pozitii sunt ocupate de Zurich, Geneva si New York, iar preturi mai mici decat in Bucuresti sunt inregistrate doar in.

Ucraina: Cel mai periculos armistitiu din lume

Suieratul unui glont de sniper e greu de uitat. De fiecare data cand trece, crezi ca te-a ratat cu putin. La calibrul 12,7 mm vesta antiglont devine complet inutila. La fel ca un armistitiu semnat pe hartie, dar niciodata pus in practica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )