Libnet.ro
UNICEF

18:00

VIDEO. Cel mai mare acvamarin din lume, expus la Washington.

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Cel mai mare acvamarin din lume, expus la Washington.

Cel mai mare acvamarin din lume se va alatura, de joi, colectiei permanente a Muzeului de Istorie Naturala din Washington, alaturi de Hope, celebrul diamant albastru din coroana Frantei, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Aceasta nestemata de 10. 363 de carate, denumita Dom Pedro, dupa numele a doi imparati brazilieni Pedro I si Pedro al II-lea), a fost extrasa dintr-o mina braziliana in anii 1980, apoi taiata in forma unui obelisc de 35 de centimetri de catre celebrul bijutier german . continuă pe România Liberă

Cea mai mare nestemata din lume, expusa la Washington. Are 35 de centimetri si 2 kilograme

Cea mai mare nestemata din lume si-a gasit casa. A intrat in custodia unui muzeu din Washington, unde va putea fi admirata de milioane de vizitatori. Aceasta nestemata de 10. 363 de carate, denumita Dom Pedro,.

Nokia va lansa un nou smartphone, in colaborare cu cel mai mare operator de telefonie mobila din China

Compania Nokia lanseaza un nou model de smartphone din seria Lumia, bazata pe sistemul de operare Windows. Lansarea noului model are loc in parteneriat cu China Mobile, cel mai mare operator de telefonie mobila din.

Datorii de 25 de milioane de euro: Cel mai mare producator de soda calcinata din tara a intrat oficial in faliment

Cel mai mare producator de soda calcinata din tara, GHCL Upsom Ocna Mures, a intrat in faliment dupa ce a adunat datorii de 25 de milioane de euro pe care nu le mai poate achita. Tribunalul Alba a decis la .

Cum s-a transformat oglinda in cel mai mare dusman al ei. Se pozase asa pentru iubit, dar au vazut-o toti prietenii

Cum poate sa fie oglinda cel mai mare dusman al unei femei? Aceasta tanara voia sa fie sexy si sa ii arate iubitului ei ce il asteapta atunci cand se vor intalni, insa reflexia ei intr-o oglinda le-a.

Dacia, pentru al treilea an consecutiv cel mai mare exportator al Romaniei

Dacia isi pastreaza pentru al treilea an consecutiv locul de cel mai mare exportator al Romaniei, in conditiile in care 90% din productia de masini merge peste hotare. De asemenea, Dacia este si cel mai.

Bulgaria a depasit Romania intr-un top al celor mai prospere tari din lume

Bulgaria este mai bine clasata decat Romania intr-un top al celor mai prospere tari din lume, situandu-se pe pozitia 48, fata de Romania care ocupa abia locul 60. Potrivit datelor economice, Romania.

A murit la 116 ani. Cea mai batrana femeie din lume si-a dat ultima suflare

Americanca Besse Cooper, femeia care e intrat in Cartea Recordurilor ca cea mai batrana persoana din lume, a incetat din viata, miercuri, la varsta de 116 ani. Besse Cooper a trait in Georgia, a fost.

A murit cea mai inalta femeie din lume

Chinezoaica Yao Defen, cea mai inalta femeie din lume, a murit pe 13 noiembrie, insa vestea mortii sale a aparut abia acum. Femeia, care avea 40 de ani, masura 2,36 m inaltime si ajunsese in anumite.

Euro, la cel mai ridicat curs din ultimele sase saptamani

Moneda unica europeana s-a apreciat ieri, pe pietele externe, pana la cel mai ridicat curs din ultimele sase saptamani fata de dolar, pe fondul semnelor de progres privind eforturile Greciei de a-si aduce datoria la un nivel sustenabil.

FOTO INEDITE: Cum arata cele mai renumite MODELE din lume FARA MACHIAJ. Le recunoasteti?.

Postul american CBS a difuzat, marti, marele show anual Victorias Secret care a fost filmat la inceputul lunii noiembrie si care a inregistrat un cost de productie de peste 12 milioane de dolari. Spectacolul a fost criticat pentru promovarea frumusetii nerealiste, mai ales incepand din clipa in care un director executiv al retailer-ului Limited Brands a declarat pentru New York Times ca nu exista in lume nici macar 100 de femei care sa fie capabile sa paseasca pe scena pentru Victorias .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )