Libnet.ro
UNICEF

00:07

Bulgaria a depasit Romania intr-un top al celor mai prospere tari din lume

B1 B1,
Bulgaria a depasit Romania intr-un top al celor mai prospere tari din lume

Bulgaria este mai bine clasata decat Romania intr-un top al celor mai prospere tari din lume, situandu-se pe pozitia 48, fata de Romania care ocupa abia locul 60. Potrivit datelor economice, Romania. continuă pe B1

Dupa dealuri, in topul celor mai bune filme ale anului 2012 alcatuit de revista ...

Lungmetrajul Dupa dealuri, regizat de Cristian Mungiu, figureaza pe locul al optulea in topul celor mai bune filme ale anului 2012 alcatuit de prestigioasa revista Sight Sound, publicat ca in fiecare an la inceputul lunii decembrie, relateaza hollywoodreporter. com, potrivit Mediafax. Topul revistei Sight Sound - considerata un echivalent britanic al publicatiei franceze Cahiers Du Cinema - a fost alcatuit pe baza voturilor exprimate de 100 de critici de film. Filmul Dupa .

Iulian Panait: Piata de capital se zbate intr-un anonimat tot mai adanc

Piata de capital din tara noastra exista, insa se zbate intr-un anonimat tot mai adanc, a declarat Iulian Panait, presedintele KTD Invest, in cadrul unui interviu publicat in news-letterul AIPC pe luna noiembrie.

Romania, din nou intr-un top european negativ

Romania se afla pe locul al treilea in Europa cu 50% din populatie supraponderala si 25% obeza, afirma lector dr. Lygia Alexandrescu, specialist in nutritie, intr-un comunicat de presa transmis.

2012, anul regizorului Cristian Mungiu. Dupa dealuri, in topul celor mai bune filme

2012 a fost, fara nicio indoiala, anul lui Cristian Mungiu. Dupa succesul de la Cannes, Dupa Dealuri, semnat de regizorul roman, a fost declarat al 8-lea cel mai bun film al anului. Clasamentul a fost real.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )