Libnet.ro
UNICEF

21:15

VIDEO Cinci ani fara Patrick Swayze, actorul care a cucerit Hollywoodul in pasi de dans

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cinci ani fara Patrick Swayze, actorul care a cucerit Hollywoodul in pasi de dans

Imi voi tine inima, sufletul si spiritul deschise pentru un miracol. Un singur lucru, insa, nu voi face, nu ma voi zbate sa raman in viata. Petreci atat de mult timp zbatandu-te sa ramai in viata incat uiti sa traiesti, declara actorul american Patrick Swayze in 2008, cu un an inainte de a muri, pe 14 septembrie 2009, din cauza cancerului. continuă pe Adevărul

Paul Walker ar fi implinit azi 41 de ani. Roluri memorabile interpretate de actorul care a murit iute si furios

Paul Walker, actorul devenit cunoscut pentru rolul lui Brian OConner din seria Fast and Furious, a murit, anul trecut, pe 30 noiembrie, in urma unui accident auto. El ar fi trebuit sa implineasca astazi 41 de ani.

Blocul National Sindical a inregistrat la Senat un proiect de modificare a Codului Muncii. Sindicatele cer reducerea perioadei de proba in cazul muncitorilor necalificati si contracte pe durata determinata de cinci ani

Blocul National Sindical BNS) a strans peste 150. 000 de semnaturi pentru schimbarea Codului muncii, iar un Comitet de initiativa a inregistrat miercuri, la Senat, proiectul de modificare a legislatiei muncii, care vizeaza, printre altele, contractele pe perioada determinata si perioadele de proba, informeaza Mediafax. Initiatorii proiectului de modificare a Codului muncii doresc reducerea perioadei de proba in cazul muncitorilor necalificati, marirea perioadei maxime pentru care se pot incheia contractele pe durata determinata de la trei la cinci ani, abrogarea dispozitiei care permite angajatorului sa poata dispune suspendarea contractului individual de munca in cazul reducerii temporare a activitatii, dar si reglementarea clauzei de obiectiv de performanta, in sensul in care aceasta nu va putea constitui motiv de concediere.

Gabriel Oprea, MAI: Numarul interventiilor pompierilor in situatii de urgenta s-a dublat in ultimii cinci ani

Ministrul Afacerilor Interne, vicepremierul Gabriel Oprea, a anuntat astazi, la ceremonia organizata in Bucuresti cu ocazia Zilei Pompierilor, ca numarul interventiilor in situatii de urgenta s-a dublat in ultimii cinci ani, de la 147. 000 in 2009 la peste 300. 000 anul trecut.

VIDEO Cinci milioane de euro din bugetul orasului au fost alocati pentru cofinantarea noului stadion

Noul stadion care va fi construit in Craiova in locul complexului Ion Oblemenco va avea 30. 000 de locuri, tribune acoperite, iar proiectul prevede si panouri fotovoltaice.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2472 seconds )