Libnet.ro
UNICEF

22:45

VIDEO Ce au in comun Parisul si New York-ul

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Ce au in comun Parisul si New York-ul

Regizorul independent Franck Matellini a creat un video time-lapse care reda numeroasele asemanari dintre Paris si New York. In video-ul sau, Paris/New York, Matellini a comparat arhitectura, monumentele, cultura, oamenii si retelele de transport din cele doua orase. continuă pe Hotnews

Primul caz de Ebola la New York. Epidemia ameninta sa se raspandeasca in doua noi tari africane

New York-ul este lovit de primul caz de Ebola, in timp ce epidemia ameninta sa se extinda in doua noi tari din Africa de Vest: Mali si Coasta de Fildes. Un medic din New York, intors recent din Guineea, unde a lucrat pentru organizatia Medici fara frontiere si-a tratat pacientii cu Ebola, a contractat virusul, a anuntat joi seara, primarul Bill De Blasio.

Un copil de 5 ani SUSPECTAT DE EBOLA a fost internat la New York

Un copil in varsta de cinci ani este internat intr-un spital din New York, avand simptome de Ebola, dupa ce a revenit de curand din Guineea, relateaza site-ul postului ABC News, conform Mediafax. Baietelul.

VIDEO Un jihadist a atacat patru politisti cu un topor, in New York, inainte de a fi ucis. Este al treilea incident de acest tip in America de Nord, intr-o saptamana

Un adept al jihadului a atacat joi, cu un topor, patru politisti, pe o strada din New York, inainte de a fi impuscat de oamenii legii, scrie AFP. Acest incident vine la o zi dupa atacul comis de un barbat apropiat de jihadisti la Parlamentul canadian.

Politisti din New York, atacati de un barbat cu un topor: Doi ofiteri au fost raniti (VIDEO)

Patru politisti din New York au fost atacati cu un topor de un barbat, doi dintre ei fiind raniti. Agresorul s-a ascuns dupa o statie de autobuz inainte sa porneasca atacul, relateaza CNN. El a lovit un.

Un copil de cinci ani suspect de Ebola, internat in din New York

Un copil in varsta de cinci ani a fost plasat in carantina la spitalul Bellevue din orasul New York. Copilul fusese dus recent de parinti in Guinea si a fost internat noaptea trecuta, avand febra.

Un copil de cinci ani suspect de Ebola, internat la New York

Un copil in varsta de cinci ani a fost plasat in carantina la spitalul Bellevue din orasul New York. Copilul fusese dus recent de parinti in Guineea si a fost internat noaptea trecuta, avand febra.

Un avocat al Deutsche Bank a fost gasit mort in New York, intr-un aparent suicid

Calogero Gambino, un avocat al Deutsche Bank apropiat al problemelor juridice ale bancii, a fost gasit mort la New York, in ceea ce pare a fi fost o sinucidere, a raportat Wall Street, citand oficiali din New York si din alte surse, transmite Reuters. Barbatul, in varsta de 41 de ani, consilier general asociat care a lucrat timp de 11 ani pentru banca germana, a fost gasit spanzurat de catre sotia sa si a fost declarat mort de catre medicii ajunsi la fata locului, potrivit publicatiei.

Atacul cu toporul comis asupra politistilor din New York, calificat act terorist

Seful politiei de la New York a calificat drept act terorist atacul comis joi de catre un barbat inarmat cu un topor asupra unor politisti din New York, mentionand ca agresorul se convertise la.

Un avocat al Deutsche Bank a fost gasit mort in New York, intr-un aparent suicid

Calogero Gambino, un avocat al Deutsche Bank apropiat al problemelor juridice ale bancii, a fost gasit mort la New York, in ceea ce pare a fi fost o sinucidere, a raportat Wall Street, citand oficiali din New York si din alte surse, transmite Reuters.

SUA: Un nou caz de Ebola. La New York de aceasta data

Medicul infectat cu Ebola se numeste Craig Spencer, are 33 de ani si s-a intors din Africa de Vest in urma cu aproximativ 10 zile. Tanarul avea febra puternica si a fost imediat izolat la spitalul Bellevue, desemnat special pentru cazurile de Ebola la New York.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )