Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Comuna din Romania pentru care oamenii abandoneaza orasele. Pretul unei locuinte porneste de la 30.000 de euro

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Comuna din Romania pentru care oamenii abandoneaza orasele. Pretul unei locuinte porneste de la 30.000 de euro

Curata si cocheta, comuna Ciugud, din Alba, poate fi un model pentru orice oras. Sute de tineri s-au mutat in ultimii ani acolo, atrasi de conditiile de trai. continuă pe Hotnews

Secretul din pereti. Hotelurile din Romania in care Securitatea a plantat microfoane inca de cand erau in constructie

Orice turist care trecea granitele in Romania comunista era un potential spion. Teama ca stranii pot aduce in Romania arme, produse de contrabanda sau ca pot face spionaj economic a.

Motivul pentru care Vladimir Putin nu isi ia zile libere

Presedintele rus Vladimir Putin a sustinut in repetate randuri ca munceste tot timpul si a explicat si motivul pentru care nu-si ia niciodata zile libere, potrivit Bloomberg. Nu sunt.

Parc industrial gigantic construit in mediul rural. Cum a ajuns Miroslava cea mai bogata comuna din Romania

In comuna Miroslava, situata la periferia municipiului Iasi, va aparea cel mai mare parc industrial din Regiunea de Nord-Est. Din suprafata de peste 46 de hectare, jumatate a fost deja contractata de clienti care anunta investitii de milioane de euro.

VIDEO. Fluierarii din Hodac se tem ca mestesugul confectionariI fluierelor si a naiurilor ar putea disparea fiindca tinerii sunt dezinteresati de aceste obiceiuri

Mesterii fluierari din comuna Hodac se tem ca mestesugul lor va pieri fiindca nu au cui sa lase mostenire tainele confectionarii traditionale a fluierelor si naiurilor. Batranii din comuna sustin ca tinerii au cu totul alte preocupari.

Macel intr-o comuna din Neamt. Un barbat si-a ucis mama si un vecin si a ranit un politist. Criminalul a fost prins

Crima in comuna nemteana Razboieni, in aceasta dimineata. Din primele informatii, un barbat si-a ucis mama cu un cutit, apoi a injunghiat un politist care incerca sa il.

FOTO + VIDEO. Sute de persoane s-au adunat, intr-un parc din Londra, pentru a comemora victimele atacurilor de sambata. Primarul Sadiq Khan: Le spun extremistilor bolnavi si diabolici, care comit astfe de crime oribile, ca noi vom invinge!

Sute de persoane s-au adunat in parcul Potters Field, pentru a comemora persoanele care au murit, a transmis un corespondent BBC. in ciuda ploii, londonezii au decis sa aduca un ultim omagiu persoanelor care au cazut victime celor trei atacatori, in noaptea de sambata spre duminica. Totodata, mai multe grupuri de musulmani au venit sa fie alaturi de restul londonezilor.

FOTO + VIDEO LIVE. Concertul caritabil pentru victimele de pe Manchester Arena se va desfasura conform programului, in conditii de securitate sporite

Un concert de caritate, One Love Manchester, va avea loc, duminica, in orasul britanic in care, in urma cu doua saptamani, 22 de persoane si-au pierdut viata si alte 116 au fost ranite. Artisti de reunume precum Justin Bieber, Katy Perry, Coldplay, Robbie Williams, Black Eyed Peas, Take That si Miley Cyrus, i se vor alatura pe scena Arianei Grande, artista americana la al carei concert de pe Manchester Arena a avut loc atentatul sinucigas.

Liviu Dragnea, mesaj pentru mii de tineri din Romania

Liviu Dragnea a transmis un mesaj pentru tinerii care sustin examenul de Bacalaureat. in aceste zile, mii de tineri sustin primul examen major din viata lor: Bacalaureatul. Este intr-adevar o.

Cercetarea din Romania face un pas inapoi. Universitatile critica deciziile guvernului de a reforma sistemul stiintific

Guvernul a introdus un act aditional la contractul de finantare pentru servicii de conducere programe si componente de program din cadrul Planului National de Cercetare-Dezvoltare si Inovare prin care cercetatorii.

(P) Zi libera nationala pentru gastronomia si vinurile din Romania

Miercuri, 7 iunie, la sediul ARCUB din Centrul Istoric al Capitalei va avea loc prima editie a Congresului de Gastronomie si Vin organizat de Vinul. ro, Rare Foods Services, GastroArt. ro, Concret PR cu sprijinul partenerului principal Selgros Romania.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.277 seconds )