Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Conflict ntre primarul Timisoarei, Nicolae Robu, si membrii USR, n timpul unei campanii de strngere de semnaturi: Sunt Seful Politiei Locale, printre altele. Da, eu dau ordin!

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Conflict ntre primarul Timisoarei, Nicolae Robu, si membrii USR, n timpul unei campanii de strngere de semnaturi: Sunt Seful Politiei Locale, printre altele. Da, eu dau ordin!

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a intrat in conflict, duminica, cu membrii USR Timis care adunau semnaturi pentru campania Fara penali in functii publice, dupa ce acestia l-au invitat sa semneze in cadrul demersului, relateazaTion. Edilul s-a simtit agasat si, dupa ce a motivat ca este interzis sa stranga semnaturi in zonele de promenada, a dispus unui politist cum sa fie sanctionati cei din USR, subliniind ca sunt seful Politiei Locale, printre altele si da, eu dau ordin!. Ulterior, scandalul a luat proportii, facand-i pe trotsky-isti pe Facebook pe cei cu care s-a intalnit. continuă pe Hotnews

VIDEO Ultima copilarie a lui Nicolae Robu. Primarul Timisoarei, filmat cum fura dude de pe marginea drumului: Doamne, cat de bune-au putut fi!

In plin scandal cu USR, legat de strangerea de semnaturi din centrul orasului, primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a postat pe pagina sa de Facebook un filmulet in care apare mancand dude dintr-un dud aflat pe marginea drumului.

VIDEO Primarul Timisoarei s-a postat pe Facebook mancand dude de pe marginea drumului: Groaznic de neigienice!

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a postat pe pagina sa de Facebook un filmulet in care apare mancand dude dintr-un dud aflat pe marginea drumului.

Membrii USR care strangeau semnaturi pentru modificarea Constitutiei, sanctionati la Timisoara. Nicolae Robu: Acesti indivizi sunt trotsky-isti

Scandal politic de amploare, la Timisoara. Primarul Nicolae Robu ii acuza pe membrii USR care strang semnaturi in centrul Timisoarei ca sunt trotsky-isti pentru ca actiunea lor nu are aprobare.

Primarul Timisoarei, in conflict cu USR: De la ce a pornit schimbul de replici(VIDEO)

Cearta in centrul Timisoarei continuata si la televizor, intre primarul orasului si un membru al Uniunii Salvati Romania. Da, eu sunt si seful Politiei Locale si, da eu dau ordine! i-a transmis edilul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )