Libnet.ro
UNICEF

17:45

VIDEO Constanta, prima locomotiva-hibrid din Romania a costat 3,5 milioane de lei

România Liberă România Liberă,
VIDEO Constanta, prima locomotiva-hibrid din Romania a costat 3,5 milioane de lei

Prima locomotiva hibrid de manevra construita in Romania a fost prezentata, joi, in cadrul unei cere. continuă pe România Liberă

O localitate din Romania a semnat, in premiera, o declaratie de unire cu Republica Moldova

Consilierii locali din comuna Parva, judetul Bistrita-Nasaud, au adoptat o rezolutie prin care solicita unirea cu Republica Moldova. Parva este prima localitate din Romania care facut acest pas, documentul.

MedLife anunta prima achizitie din 2018: Ghencea Medical Center

MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, anunta achizitionarea pachetului majoritar, in proportie de 90%, al companiei Ghencea Medical Center din Bucuresti, ajungand la un total de 18 achizitii.

MedLife face prima achizitie din 2018: Clinicile Ghencea Medical Center cu afaceri de 8,7 mil. lei

MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, achizitioneaza pachetul majoritar, in proportie de 90%, al companiei Ghencea Medical Center din Bucuresti, ajungand la un total de 18 achizitii.

Black Panther, debut fulminant in cinematografele din Romania (FOTO, VIDEO)

Black Panther Pantera Neagra), cea mai asteptata si, probabil, una dintre cele mai profitabile filme marca Marvel, a avut un debut fulminant si in cinematografele din Romania. Pe numele sau TChalla,.

Prima reactie din PSD, la propunerea de revocare a sefei DNA: OOOO...BRAVO Tudorel Toader!

Prima reactia din PSD, dupa anuntul facut de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, privind revocarea Laurei Codruta Kovesi din functia de sef al DNA Detalii AICI), vine din partea lui Liviu.

CCR: Sintagma iN PRIMA INSTANTA din Codul de Procedura Penala, NECONSTITUTIONALA

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a decis, joi, ca sintagma in prima instanta din Codul de Procedura Penala este neconstitutionala. Curtea a constatat ca legiuitorul nu si-a indeplinit.

CCR: Sintagma in prima instanta din Codul de procedura penala este neconstitutionala

CCR a stabilit ca legiuitorul nu si-a indeplinit obligatia constitutionala de a reglementa durata maxima a masurii controlului judiciar pentru toate etapele procesuale in care aceasta se poate dispune, astfel ca a admis, cu unanimitate de voturi, ca sintagma in prima instanta din Codul procedura penala este neconstitutionala.

Exporturi de peste 14.000 de masini straine din Romania catre UE in 2017. Top 10 modele noi importate in Romania si exportate

Desi piata auto din Romania este pe un trend crescator, dealerii auto locali isi cauta clienti pentru stocurile de masini si in strainatate, unde, in unele cazuri, obtin marje de profit mai bune decat in tara.

USR a depus un proiect de lege care isi propune sa imbunatateasca mecanismul de feedback al pacientilor privind spitalele din Romania

Uniunea Salvati Romania a depus, saptamana aceasta, la Parlament, un proiect de lege care isi propune sa intareasca mecanismul de feedback al pacientilor privind spitalele din Romania. Saptamana asta am depus alaturi de colegii mei din USR un proiect de lege prin care personalul medical delegat de managerul de spital este obligat sa ofere pacientilor externati optiunea de a completa un chestionar de satisfactie, a anuntat deputatul USR Tudor Pop, membru al Comisiei pentru Sanatate si Familie.

Unul dintre cei mai cunoscuti rockeri din Romania sustine legalizarea canabisului

Unul dintre cei mai cunoscuti solisti vocal de rock din Romania a anuntat ca de acum se va implica activ in sustinerea legalizarii in Romania a canabisului medicinal. Leo Iorga, solistul trupei Pacifica, a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )