Libnet.ro
UNICEF

14:15

VIDEO Copil de 13 ani batut cu bestialitate la scoala. Agresoarele sunt 3 mame ale altor elevi

Adevărul Adevărul,
VIDEO Copil de 13 ani batut cu bestialitate la scoala. Agresoarele sunt 3 mame ale altor elevi

Imaginile cu baiatul de 13 ani batut de cele 3 femei au fost postate chiar de mama copilului pe o retea sociala. Incidentul s-a petrecut joi, 30 ianuarie, in timpul orelor de curs chiar pe coridorul scolii. continuă pe Adevărul

Copil de 13 ani impuscat la o partida de vanatoare. Minorul, transportat in stare grava la spital

Un copil de 13 ani, din judetul Vaslui, a fost grav ranit in timpul unei partide de vanatoare care se desfasura in apropierea orasului Murgeni.

Copil de 13 ani impuscat la o partida de vanatoare. Minorul transportat in stare grava la spital

Un copil de 13 ani, din judetul Vaslui, a fost grav ranit in timpul unei partide de vanatoare care se desfasura in apropierea orasului Murgeni.

Cum a ajuns un copil de 13 ani in bataia pustilor la o partida de vanatoare. Minorul-gonas, impuscat de cumnatul inspectorului-sef adjunct al IPJ Vaslui

Un copil de 13 ani, din judetul Vaslui, a fost impuscat vinerea trecuta in timpul unei partide de vanatoare ce se desfasura pe un fond de vanatoare privat, detinut de omul de afaceri Emil Savin. Vanatorul care a impuscat accidental minorul este cumnatul inspectorului-sef adjunct al Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui.

Un copil de 13 ani a fost impuscat in picior pe un fond de vanatoare din judetul Vaslui; politistii incearca sa afle ce s-a intamplat

Un copil de 13 ani a fost impuscat, sambata, in picior si are o fractura deschisa, fiind transportat de la spitalul din Barlad la Spitalul Sfanta Maria din Iasi, transmite News. ro. Accidentul s-a produs pe un fond de vanatoare din apropierea localitatii Murgeni, unde avea loc o partida de vanatoare organizata legal. Deocamdata, politistii nu au stabilit cum s-a produs incidentul, echipele de cercetare fiind la fata locului.

Copil de 13 ani, impuscat in padure

Un copil de 13 ani, din judetul Vaslui, a fost grav ranit in timpul unei partide de vanatoare care se desfasura in apropierea orasului Murgeni. Baiatul de 13 ani a fost transportat la.

Imagini socante intr-o scoala din Constanta. Un copil a fost batut de trei femei, mame ale altor elevi

Un baiat de 13 ani a fost batut de trei femei intr-o scoala din Constanta. Imaginile socante au fost postate chiar de mama copilului pe o retea sociala. Incidentul s-a petrecut in timpul orelor.

Tanar retinut, dupa ce ar fi abuzat sexual o copila de 13 ani dintr-un centru de ocrotire

Un barbat, in varsta de 29 de ani, din comuna Zorleni, judetul Vaslui, a fost retinut pentru 24 de ore, acesta fiind banuit ca ar fi abuzat sexual o fata de 13 ani, internata intr-un centru de.

CUTREMURATOR: Batran de 100 de ani, batut crunt pentru 10 lei. Ce s-a intamplat cu agresorii este REVOLTATOR (VIDEO)

La aproape 100 de ani, un batran a ajuns la spital, desfigurat, pentru numai 10 lei. Agresorii, un barbat si cei doi fii ai sai, dintre care unul minor, l-au batut pana l-au lasat lat. Batranul.

Trei masini, facute zob intr-un accident rutier. Patru persoane au fost ranite, printre care si un copil de patru ani

Un tanar conducator auto a virat la stanga de pe banda intai, trecand peste linia dubla continua. Trei masini au fost implicate. in cel de-al doilea caz, copilul de patru ani, nesupravegheat, a traversat strada si a fost lovt de o masina.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )