Libnet.ro
UNICEF

12:30

VIDEO Cristiano Ronaldo, primul gol dupa primirea Balonului de Aur

Online Sport Online Sport,
VIDEO Cristiano Ronaldo, primul gol dupa primirea Balonului de Aur

La doar doua zile dupa ce a primit Balonul de Aur in Gala FIFA de la Zurich, atacantul portughez Cristiano Ronaldo a marcat pentru Real Madrid primul gol de la primirea prestigiosului trofeu. continuă pe Online Sport

VIDEO Cristiano Ronaldo a cucerit Balonul de Aur

Hegemonia lui Lionel Messi a fost oprita de catre portughezul Cristiano Ronaldo, care, pentru a doua oara in cariera, a castigat Balonul de Aur.

Primul Balon de Aur pentru Cristiano Ronaldo Junior. Povestea baiatului fara mama

Castigarea Balonului de Aur de catre Cristiano Ronaldo a readus in atentie viata extrasportiva a fotbalistului, tumultoasa si plina de intrebari.

Balonul de Aur 2013: Cristiano Ronaldo, cel mai bun fotbalist al lumii. Vezi echipa anului!.

Trofeul Balonul de Aur, editia 2013, i-a fost inmanat fotbalistului Cristiano Ronaldo Real Madrid). Messi Barcelona) si Frank Ribery Bayern Munchen) au fost ceilalti doi finalisti ai competitiei. Transmisiunea este live pe YouTube si pe romanialibera. ro In primul rand vreau sa le multumesc tuturor colegilor mei de la echipa de club si de la nationala. Fara eforturile lor acest lucru nu ar fi fost posibil. Sunt foarte bucuros, este foarte dificil sa castigi acest trofeu, declarat .

Cristiano Ronaldo a castigat Balonul de Aur 2013

Dupa patru ani de domnie a lui Lionel Messi, Cristiano Ronaldo a castigat Balonul de Aur 2013, invingandu-i pe francezul Franck Ribery si pe starul celor de la FC Barcelona. Este pentru a doua oara cand starul.

Balonul de Aur 2013: Cristiano Ronaldo, cel mai bun fotbalist al lumii

Balonul de Aur 2013 a fost castigat de portughezul Cristiano Ronaldo, acesta fiind desemnat cel mai bun fotbalist al lumii, relateaza Romania Libera. Ronaldo, in varsta de 28 de ani, a mai castigat.

Cristiano Ronaldo a cucerit Balonul de Aur

Hegemonia lui Messi a fost oprita de catre portughezul Cristiano Ronaldo, care, pentru a doua oara in cariera, a castigat Balonul de Aur.

Cristiano Ronaldo a castigat Balonul de Aur (editia din 2013)

Cristiano Ronaldo a primit Balonul de Aur din 2013 intr-o gala care a avut loc luni, la Zurich), fotbalistul celor de la Real Madrid invingandu-i pe Franck Ribery Bayern Munchen) si Lionel Messi FC Barcelona). Lusitanul si-a mai trecut in cont un trofeu, in anul 2008, pe cand era atacantul celor de la Manchester United.

Balonul de Aur 2013 va fi decernat azi - Cristiano Ronaldo, marele favorit: Merit sa castig in fiecare an

Trofeul Balonul de Aur, pentru care finalisti sunt portughezul Cristiano Ronaldo Real Madrid), argentinianul Lionel Messi FC Barcelona) si francezul Franck Ribery Bayern Munchen), va fi decernat luni seara, in cadrul unei ceremonii ce va avea loc la Zurich.

Lionel Messi, lasat in afara echipei anului pe site-ul UEFA. Record de prezente pentru Cristiano Ronaldo

Pentru prima oara din 2007, Lionel Messi nu face parte din echipa anului aleasa de userii site-ului UEFA. Argentinianul, care a pierdut si Balonul de Aur in 2013 dupa patru victorii consecutive, a fost devansat in.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )