Libnet.ro
UNICEF

06:45

VIDEO Cum s-a transformat un accident rutier in cea mai mare captura de tigari de contrabanda din Olt. Soferul a fost retinut

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cum s-a transformat un accident rutier in cea mai mare captura de tigari de contrabanda din Olt. Soferul a fost retinut

Un accident petrecut vineri-dimineata pe un drum din Olt s-a transformat intr-o captura-record a politistilor din judet, dupa ce un politist a inteles ce le spunea soferul sarb complicilor sai. continuă pe Adevărul

Cum s-a transformat un accident rutier in cea mai mare captura de tigari de contrabanda in Olt. Soferul a fost retinut

Un accident petrecut vineri-dimineata pe un drum din Olt s-a transformat intr-o captura-record a politistilor din judet, dupa ce un politist a inteles ce le spunea soferul sarb complicilor sai.

S-a urcat beat la volan si si-a ucis prietenul intr-un accident rutier la Orhei

In dimineata de joi, 3 octombrie in jurul orei 03:30, a avut loc un accident rutier in localitatea Furceni, raionul Orhei, provocat de un tanar de 25 de ani, care a urcat beat la volan si conducea cu viteza excesiva. Acesta mai avea trei prieteni in masina cu care se intorcea de la distractii.

Accident rutier produs pe fondul nerespectarii semnelor de circulatie si a unei depasiri neregulamentare. O persoana a fost spitalizata

Un barbat de 30 de ani si o femeie de 32 de ani sunt cercetati pentru vatamare corporala din culpa, dupa ce au provocat un accident rutier, in urma caruia primul conducator auto a ajuns la spital.

Accident rutier cu patru masini, provocat de soferul unui camion: doi copii si un barbat au ajuns in spital

Patru masini au fost implicate intr-un accident rutier petrecut miercuri, in Deva. in urma coliziunii, doi copii si un barbat au ajuns la spital.

Circulatie restrictionata in Bucuresti in urma unui accident rutier: O femeie a murit

O femeie de 60 de ani a fost ucisa miercuri seara in urma unui accident rutier din Capitala, pe strada Dristorului. Din primele cercetari a rezultat ca femeia a traversat neregulamentar, iar soferul in varsta.

Aceasta e cea mai mare pensie din Romania. Te simti sarac?

Lia Olguta Vasilescu, ministrul muncii, a anuntat la o emisiune TV cea mai mare pensie din Romania. N-a dat nume, dar a spus suma. in septembrie, aflam ca cea mai mare pensie din Romania bate si recorduri din UE. Aceasta a crescut in 2018 cu aproape 50% odata cu noile modificari aduse de legea pensiilor.

Cea mai titrata actrita a Chinei a primit o amenda uriasa pentru evaziune fiscala. Disparuta de trei luni, vedeta a transmis o scrisoare: Va implor sa ma iertati!

Fan Bingbing 37 de ani), cea mai de succes actrita din China, a primit o amenda uriasa pentru evaziune fiscala. Dupa trei luni in care a fost data disparuta, vedeta a facut prima declaratie publica.

Care este cea mai mare pensie din Romania si cine este beneficiarul. Anuntul ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu

Cea mai mare pensie din Romania depaseste orice asteptare. Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat cine este fericitul pensionar si unde a lucrat acesta. Cred ca am vazut la un magistrat de.

Polonia a achizitionat cea mai mare cantitate de aur din ultimii 10 ani

Polonia a adaugat aproximativ noua tone de aur la rezervele sale in perioada iulie-august 2018, pe fondul scaderii preturilor, aceasta fiind cea mai mare achizitie de aur facuta de acest stat dupa 1998 si, totodata, una dintre cele mai mari achizitii facute de atunci de o tara membra a Uniunii Europene, arata datele publicate de Fondul Monetar International FMI), analizate de Bloomberg, citate de Agerpres.

Lucian Sova: Cea mai neplacuta intrebare pe care mi-o pun oamenii este de ce avem atat de putine autostrazi

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, spune ca intrebarea cea mai neplacuta pe care o primeste este de ce in Romania sunt atat de putine autostrazi, Sova apreciind ca intrebarea este una legitima. in context, ministrul sustine ca in ultimii 30 de ani s-a construit foarte putin si destul de haotic.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )