Libnet.ro
UNICEF

13:15

VIDEO Cum se vede epava avionului prabusit in Apuseni dintr-o drona

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cum se vede epava avionului prabusit in Apuseni dintr-o drona

Avionul prabusit luni intr-o padure de pe muntele Petreasa in Muntii Apuseni a fost dezmembrat miercuri si coborat cu ajutorul satenilor in centrul comunei Horea. Zona accidentului si operatiunea de taiere a aeronavei a fost filmata din aer, iar materialul video a fost postat pe internet. continuă pe Adevărul

La ordinea zilei: IMAGINI cu epava avionului prabusit in Apuseni, coborata BUCATA CU BUCATA din munti

Dana Grecu a prezentat, in editia de miercuri a emisiunii La ordinea zilei, de la Antena 3, imaginile cu epava avionului, coborata din munti bucata cu bucata, cu ajutorul localnicilor. Epava avionului prabusit .

Epava avionului prabusit in Muntii Apuseni va fi ridicata miercuri de la locul accidentului, in functie de conditiile meteo

Epava avionului prabusit luni in Muntii Apuseni, accident in urma caruia si-au pierdut viata doua persoane, va fi ridicata miercuri, daca vremea va permite acest lucru, a declarat, marti, procurorul general.

Cum a gasit un padurar epava avionului inaintea autoritatilor

Epava avionului prabusit in Muntii Apuseni la granita judetelor Cluj, Alba si Bihor a fost gasita la altitudinea de 1. 600 de metri, dupa mai bine de cinci ore, de catre un padurar, pe numele sau Todea Avramut. Acesta, dupa ce a identificat locul dezastrului inaintea autoritatilor, a directionat si echipajele de urgenta pentru a acorda primul ajutor ranitilor.

99 de dolari, pret infim pentru o interventie rapida in cautarea avionului prabusit in Apuseni

Seful Salvamont Neamt sustine ca utilizarea sistemului SPOT Sattelite Personal Tracker) ar fi dus la determinarea cu precizie de un metru a locului unde a cazut avionul. Sistemul, folosit indeosebi in operatiuni de cautare a victimelor avalanselor, nu este conditionat de existenta retelelelor de telefonie mobila, ci actioneaza prin satelit.

IMAGINI CUTREMURATOARE cu epava avionului care a aterizat fortat in munti

Primele imagini de la locul accidentului de avion din Muntii Apuseni, in care si-au pierdut viata pilotul Adrian Iovan si o studenta, iar alte cinci persoane au fost ranite, au fost realizate de o echipa .

Cum raspunde STS la acuzatia ca ar fi localizat gresit locul avionului prabusit: Primul apel la 112 a fost facut la ora 16:16 si a venit din reteaua Vodafone, iar localizarea apelului s-a facut instantaneu/STS a localizat originea apelului, respectiv sec

Primul apel la 112 a fost facut la ora 16:16 si a venit din reteaua Vodafone, iar localizarea apelului s-a facut instantaneu,informatiile fiind transmise imediat catre toate structurile de urgenta, au declarat pentru HotNews. ro oficialii STS. STS a localizat originea apelului, respectiv sectorul de celula, si nu epava. Este o zona, nu un punct fix. Apelul a venit din doua celule aflate la o distanta mica si nu aduceau informatii suplimentare. Ulterior au existat mai multe apeluri la 112 din mai multe retele, care nu au venit cu informatii suplimentare, a mai precizat Serviciul de Telecomunicatii Speciale.

Marturia impresionanta a unui localnic din zona avionului prabusit. Ranitii strigau de durere. Cu toata tehnologia asta, i-am gasit noi

Gheorghe Giurgiu, un localnic de 33 de ani din satul Pietreasa Alba), unul dintre localnicii care au ajuns primii la locul accidentului aviatic din Muntii Apuseni, i-a ajutat pe raniti si i-a imbracat cu hainele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )