Libnet.ro
UNICEF

18:15

VIDEO Cupa Romaniei: Petrolul Ploiesti a invins CFR Cluj, scor 1-0, si a castigat trofeul

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cupa Romaniei: Petrolul Ploiesti a invins CFR Cluj, scor 1-0, si a castigat trofeul

Formatia Petrolul Ploiesti a castigat Cupa Romaniei-Timisoreana pentru a treia oara in istorie, dupa ce a invins, sambata, pe Arena Nationala, cu scorul de 1-0 1-0), echipa CFR Cluj, in finala competitiei, transmite Mediafax. Acesta este primul trofeu al echipei Petrolul in ultimii 18 ani. continuă pe Hotnews

Cupa Romaniei: Petrolul Ploiesti a invins CFR Cluj, scor 1-0, si a castigat trofeul

Formatia Petrolul Ploiesti a castigat Cupa Romaniei-Timisoreana pentru a treia oara in istorie, dupa ce a invins, sambata, pe Arena Nationala, cu scorul de 1-0 1-0), echipa CFR Cluj, in finala competitiei, transmite Mediafax. Acesta este primul trofeu al echipei Petrolul in ultimii 18 ani.

CUPA ROMANIEI: Petrolul Ploiesti si CFR Cluj se intalnesc in finala competitiei.

Echipele de fotbal Petrolul Ploiesti si CFR Cluj vor juca, sambata, de la ora 20. 45, pe Arena Nationala, finala Cupei Romaniei-Timisoreana, informeaza Mediafax. Peste 700 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura masurile de ordine publica si siguranta spectatorilor la finala Cupei Romaniei-Timisoreana. Totodata, traficul rutier va fi restrictionat, in ziua jocului incepand de la ora 14. 00, pe Bulevardul Pierre de Coubertin, intre strada Vatra Luminoasa si intrarea in complex, .

LIVE TEXT. Petrolul Ploiesti si CFR Cluj se intalnesc in finala Cupei ...

MIN: MIN 11: Deac este atacat, CFR primeste lovitura libera. Alcenat loveste in corner MIN 8: Bokila inscrie pentru Petrolul, preia cu genunchiul MIN 7: Aruncare de la margine pentru Bokila MIN 5: CFR ataca prin Cadu. CFR Cluj respinge lovitura libera MIN 3: Alcenat arunca de la margine MIN 2: Alcenat faulteaza in atac MIN 1: CFR incearca sa lanseze un atac Lovitura de la margine pentru Petrolul. UPDATE: Meciul a inceput _ _ _ _ UPDATE: Romania Libera va transmite in format live .

LIVE TEXT. Petrolul Ploiesti si CFR Cluj se intalnesc in finala Cupei ...

MIN 55: Aruncare de la margine pentru Petrolul MIN 52: Valente rateaza din nou o sansa de gol pentru CFR dintr-o serie de pase foarte bune cu Deac si Pinto MIN 49: Bokila castiga la o minge trimisa de Guilherme MIN 48: CFR efectueaza o lovitura de colt MIN 47: Hamutovski se ciocneste de Hoban MIN 46: Pinto centraza, salveaza defensiva Petrolului A inceput repriza a doua _ _ _ _ Pauza de meci. Petrolul conduce in fata CFR cu 1 la 0 MIN 45: Alcenat este tamponat de Muresan care .

Bokila duce Cupa Romaniei la Ploiesti

Petrolul Ploiesti s-a impus cu 1-0 in finala Cupei Romaniei disputata pe Arena Nationala cu CFR Cluj. Singurul gol al meciului a fost marcat de Jeremy Bokila in startul meciului. Petrolul a avut si doua bare in prima repriza, iar CFR Cluj a avut gol anulat pentru offside in ultimul minut.

LIVE Finala Cupei Romaniei Petrolul - CFR Cluj 1-0

Onlinesport. ro transmite in direct finala Cupei Romaniei ce se disputa pe Arena Nationala, intre Petrolul Ploiesti si CFR Cluj.

Asa am trait LIVE Finala Cupei Romaniei Petrolul - CFR Cluj 1-0

Onlinesport. ro a transmis in direct finala Cupei Romaniei ce s-a disputatpe Arena Nationala, intre Petrolul Ploiesti si CFR Cluj.

Petrolul are o prima uriasa pentru Cupa Romaniei

Florian Walter a anuntat ca Petrolul Ploiesti are o prima care, fara indoiala, ii va face pe jucatori si antrenor sa manance jar in finala Cupei Romaniei cu CFR Cluj.

Finala Cupei Romaniei, Petrolul-CFR Cluj: Peste 700 de jandarmi vor asigura ordinea publica.

Finala Cupei Romaniei Petrolul-CFR Cluj. Peste 700 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura masurile de ordine publica si siguranta spectatorilor ce vor fi prezenti la meciul de fotbal dintre Petrolul Ploiesti si CFR Cluj, la finala Cupei Romaniei la fotbal. Partida se va disputa sambata, 1 iunie, pe stadionul Arena Nationala din Capitala, incepand cu ora 20:45, potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Romane remis Romania libera. Accesul spectatorilor in stadion se va face .

Petrolul Ploiesti castiga Cupa Romaniei, dupa ce a invins pe CFR Cluj cu 1-0

Dupa 18 ani, echipa Petrolul Ploiesti reuseste din nou sa castige Cupa Romaniei, invingand in finala pe CFR Cluj, scor 1-0. Unicul gol al partidei a fost inscris de Bokila in minutul 8, clujenii fugind.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )