Libnet.ro
UNICEF

18:00

Petrolul Ploiesti castiga Cupa Romaniei, dupa ce a invins pe CFR Cluj cu 1-0

B1 B1,
Petrolul Ploiesti castiga Cupa Romaniei, dupa ce a invins pe CFR Cluj cu 1-0

Dupa 18 ani, echipa Petrolul Ploiesti reuseste din nou sa castige Cupa Romaniei, invingand in finala pe CFR Cluj, scor 1-0. Unicul gol al partidei a fost inscris de Bokila in minutul 8, clujenii fugind. continuă pe B1

Petrolul Ploiesti a castigat CUPA ROMANIEI, dupa 1-0 in finala cu CFR Cluj

20 - Jucatorii echipei Petrolul Ploiesti au fost premiati, sambata seara, pe Arena Nationala, ei primind medaliile de castigatori ai Cupei Romaniei-Timisoreana de la Anghel Iordanescu si.

LIVE TEXT. Petrolul Ploiesti - CFR Cluj 1-0. ...

Petrolul Ploiesti castiga finala Cupei Romania-Timisoreana MIN 90+5: Gol CFR. Arbitrul ridica, insa offside MIN 90+3: Cartonas galben pentru Hamza dupa un hent la o preluare MIN 90 + 1: Schimbare pentru Petrolul. Boudjemaa este inlocuit de Achim 4 minute de prelungiri MIN 88: Pinto executa o lovitura libera pentru CFR. Alcenat respinge. Se fluiera fault in atac MIN 86: Morar rateaza un gol pentru Petrolul. Echipa ploiesteaza obtine lovitura de la margine MIN 85: Cursa spectaculoasa a lui .

Cupa Romaniei: Petrolul Ploiesti a invins CFR Cluj, scor 1-0, si a castigat trofeul

Formatia Petrolul Ploiesti a castigat Cupa Romaniei-Timisoreana pentru a treia oara in istorie, dupa ce a invins, sambata, pe Arena Nationala, cu scorul de 1-0 1-0), echipa CFR Cluj, in finala competitiei, transmite Mediafax. Acesta este primul trofeu al echipei Petrolul in ultimii 18 ani.

VIDEO Cupa Romaniei: Petrolul Ploiesti a invins CFR Cluj, scor 1-0, si a castigat trofeul

Formatia Petrolul Ploiesti a castigat Cupa Romaniei-Timisoreana pentru a treia oara in istorie, dupa ce a invins, sambata, pe Arena Nationala, cu scorul de 1-0 1-0), echipa CFR Cluj, in finala competitiei, transmite Mediafax. Acesta este primul trofeu al echipei Petrolul in ultimii 18 ani.

Avancronica finala Cupei Romaniei, CFR Cluj - Petrolul Ploiesti

CFR Cluj si Petrolul Ploiesti promit o finala a Cupei Romaniei foarte atractiva. Clujenii isi joaca locul de Liga Europa, in timp ce Petrolul, deja calificata in cupele europene, doreste a treia Cupa din palmares si nu una oarecare, ci dupa 18 ani. Sezonul 2012-2013 se incheie pe Arena Nationala, de la ora 20:45, un meci transmis in direct de onlinesport. ro.

Bokila le-a adus Cupa. Petrolul a castigat Cupa Romaniei, in premiera dupa 18 ani, dupa 1-0 cu CFR Cluj

Petrolul Ploiesti a castigat finala Cupei Romaniei, dupa 1-0 in fata celor de la CFR, sambata seara, pe National Arena. Singurul gol al partidei care a adus ploiestenilor prima Cupa a Romaniei dupa 18 ani a fost reusit de congolezul Bokila.

CUPA ROMANIEI: Petrolul Ploiesti si CFR Cluj se intalnesc in finala competitiei.

Echipele de fotbal Petrolul Ploiesti si CFR Cluj vor juca, sambata, de la ora 20. 45, pe Arena Nationala, finala Cupei Romaniei-Timisoreana, informeaza Mediafax. Peste 700 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura masurile de ordine publica si siguranta spectatorilor la finala Cupei Romaniei-Timisoreana. Totodata, traficul rutier va fi restrictionat, in ziua jocului incepand de la ora 14. 00, pe Bulevardul Pierre de Coubertin, intre strada Vatra Luminoasa si intrarea in complex, .

Bokila duce Cupa Romaniei la Ploiesti

Petrolul Ploiesti s-a impus cu 1-0 in finala Cupei Romaniei disputata pe Arena Nationala cu CFR Cluj. Singurul gol al meciului a fost marcat de Jeremy Bokila in startul meciului. Petrolul a avut si doua bare in prima repriza, iar CFR Cluj a avut gol anulat pentru offside in ultimul minut.

Petrolul are o prima uriasa pentru Cupa Romaniei

Florian Walter a anuntat ca Petrolul Ploiesti are o prima care, fara indoiala, ii va face pe jucatori si antrenor sa manance jar in finala Cupei Romaniei cu CFR Cluj.

LIVE TEXT. Petrolul Ploiesti si CFR Cluj se intalnesc in finala Cupei ...

MIN 55: Aruncare de la margine pentru Petrolul MIN 52: Valente rateaza din nou o sansa de gol pentru CFR dintr-o serie de pase foarte bune cu Deac si Pinto MIN 49: Bokila castiga la o minge trimisa de Guilherme MIN 48: CFR efectueaza o lovitura de colt MIN 47: Hamutovski se ciocneste de Hoban MIN 46: Pinto centraza, salveaza defensiva Petrolului A inceput repriza a doua _ _ _ _ Pauza de meci. Petrolul conduce in fata CFR cu 1 la 0 MIN 45: Alcenat este tamponat de Muresan care .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )