Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cei mai cunoscuti paraziti cu care posibil sa locuiesti in casa

Antena3 Antena3,
Cei mai cunoscuti paraziti cu care posibil sa locuiesti in casa

Vrei-nu vrei, in casa ta pot salaslui o multime de paraziti, iar unii dintre ei sunt destul de periculosi si iti pot afecta sanatatea. Afla mai jos cum sa scapi de insectele nedorite. Acarienii . continuă pe Antena3

Cei mai bogati bistriteni care si-au crescut averea prin contractele cu statul, premiati la Topul Firmelor

Joi dupa-masa, Hotelul Metropolis a gazduit cea de-a XXI-a editie a Topului Firmelor, unde au fost premiati cei mai bogati bistriteni. Pe langa marile companii bistritene care au crescut intr-o piata reala si competitiva, au mai fost premiate si firmele de casa ale Primariei Bistrita sau ale Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, care si-au sporit veniturile din contractele cu statul.

Cei mai noi votanti din Romania

Cei mai noi votanti dinRomania unt 527 de tineri care au implinit varsta de 18 ani chiar duminica, in ziua primului tur al alegerilor prezidentiale. in consecinta, ei pot participa la vot, potrivit purtatorului de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne MAI), Monica Dajbog.

VIDEO Cyprien Iov, unul dintre cei mai populari umoristi din Franta: Romanii sunt considerati hoti pentru ca oamenii confunda romii cu romanii

Cyprien Iov are peste sase milioane de abonati pe canalul sau de YouTube si, la 24 de ani, este unul dintre cei mai populari umoristi din Franta, scrie Roumanie. com.

Donatii in campania electorala: ACL a primit pana pe 30 octombrie cei mai multi bani, urmata de PSD-UNPR-PC

ACL PNL-PDL a primit si declarat, in campania pentru prezidentiale, pana la data 30 octombrie, donatii totale in valoare de 2. 733 lei, devansand astfel alianta electorala PSD-UNPR-PC, care a primit si declarat donatii totale in valoare de 2. 769 lei, potrivit unui comunicat AEP. Partidul Miscarea Populara ocupa locul trei in clasamentul donatiilor, formatiunea primind si declarand 810. 050 lei, se mai arata in comunicatul AEP remis vineri, in care se prezinta situatia donatiilor primite si declarate de partide, aliante si candidati independenti la data de 30 octombrie 2014, informeaza Mediafax.

Care sunt cei mai bine platiti actori din serialul Urzeala tronurilor

Actorii din Game of thrones/ Urzeala tronurilor au semnat un contract cu televiziunea HBO pentru potentialul sezon sapte al serialului si au primit mariri salariale considerabile,cu aceasta ocazie publicatia The Hollywood Reporter dezvaluind si care sunt artistii cu cele mai mari salarii din seria de succes.

Alba: Un veteran de 103 ani si o femeie de 100 de ani, cei mai varstnici votanti

Un veteran din cel de-al Doilea Razboi Mondial, in varsta de 103 ani, a votat duminica in satul Drasov, comuna Spring, iar o alegatoare care va implini la sfarsitul acestei luni 100 de ani si-a exercitat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1946 seconds )