Libnet.ro
UNICEF

21:30

VIDEO Turneul Campionilor: Daniil Medvedev s-a calificat in finala Victorie in trei seturi cu Rafael Nadal

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Turneul Campionilor: Daniil Medvedev s-a calificat in finala Victorie in trei seturi cu Rafael Nadal

Danil Medvedev s-a calificat pentru prima data in cariera in finala Turneului Campionilor, dupa ce l-a invins, sambata, in penultimul act, cu scorul de 3-6, 7-64), 6-3, pe Rafael Nadal. continuă pe Hotnews

VIDEO Turneul Campionilor: Victorii pe linie pentru Daniil Medvedev (6-3, 6-3 vs Diego Schwartzman)

Calificat deja in semifinale, Daniil Medvedev a obtinut si a treia victorie in doua seturi din Grupa Tokyo 1970. Rusul 4 ATP) l-a invins pe Diego Schwartzman 9 ATP), scor 6-3, 6-3.

VIDEO Daniil Medvedev a castigat pentru prima oara Turneul Campionilor Dominic Thiem, a doua finala pierduta la rand

Daniil Medvedev a avut o saptamana perfecta la Londra si a castigat Turneul Campionilor, dupa ce l-a invins in marea finala a sezonului pe austriacul Dominic Thiem, scor 4-6, 7-62), 6-4.

Turneul Campionilor: Dominic Thiem, in finala dupa o lupta incredibila cu Novak Djokovic

A avut nevoie de sase mingi de meci, dar a reusit sa il invinga in cele din urma pe liderul mondial. Dominic Thiem s-a calificat in finala Turneului Campionilor, dupa ce a trecut de Novak Djokovic, scor 7-5, 10)6-7, 7-65). Pentru titlu, austriacul se va duela cu invingatorul partidei dintre Rafael Nadal si Daniil Medvedev.

VIDEO Daniil Medvedev, victorie categorica cu Novak Djokovic - in ce conditii poate ajunge liderul mondial in semifinale

Daniil Medvedev a obtinut, miercuri, calificarea in semifinalele Turneului Campionilor, jucatorul din Rusia trecand de-o maniera impresionanta de Novak Djokovic 6-3, 6-3). Liderul mondial a fost dominat la aproape toate capitolele, victoria lui Medvedev fiind una conturata dupa o ora si 21 de minute.

Medvedev in semifinale la Turneul Campionilor dupa victoria cu Djokovic

Rusul Daniil Medvedev a furnizat surpriza, miercuri seara, prin victoria obtinuta in fata liderului mondial Novak Djokovic la Turneul Campionilor.

Andrey Rublev produce surpriza la Turneul Campionilor

Deja calificat in semifinale la Turneul Campionilor de la Londra, austriacul Dominic Thiem a fost invins in ultima partida a grupelor de rusul Andrey Rublev, un debutant in competitie.

Turneul Campionilor: Andrey Rublev paraseste competitia cu o victorie (6-2, 7-5 cu Dominic Thiem)

Debutant la Turneul Campionilor, Andrey Rublev a parasit competitia din O2 Arena cu o victorie: 6-2, 7-5 cu Dominic Thiem. Deja calificat in semifinale, austriacul nu si-a gasit neaparat motivatia, evolutia lui fiind departe de ceea ce a aratat in victoria cu Rafael Nadal.

Wesley Koolhof si Nikola Mektic au castigat Turneul Campionilor la dublu

Olandezul Wesley Koolhof si croatul Nikola Mektic au castigat, duminica, la Londra, Turneul Campionilor la dublu.

Primii patru favoriti de la Turneul Campionilor s-au calificat in semifinale! Cum arata careul de asi al competitiei

Vineri seara s-au incheiat meciurile din grupele Turneului Campionilor, iar tenismenul rus Danil Medvedev 4 ATP) este singurul jucator care a obtinut doar victorii.

Medvedevii ruineaza visul lui Nadal! Turneul Campionilor va avea un castigator in premiera

In cea de a doua semifinala de la ATP Finals, Rafael Nadal a fost invins deDaniil Medvedev,3-6, 7-6, 6-3, dupa o partida in care spaniolul a servit pentru meci.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )