Libnet.ro
UNICEF

19:00

VIDEO Un detinut eliberat din puscarie a devastat caminul pentru sarmani al unei fundatii crestine

Adevărul Adevărul,
VIDEO Un detinut eliberat din puscarie a devastat caminul pentru sarmani al unei fundatii crestine

Un barbat de 59 de ani, eliberat zilele trecute din inchisoare urmare a legii recursului compensatoriu, a distrus cantina unui adapost ortodox pentru copii orfani si oameni ai strazii. Culmea este ca barbatul fusese incarcerat anul trecut tot pentru distrugere, in urma cu 17 ani el fiind condamnat si pentru omor. Raufacatorul cunoscut ca fiiind extrem de violent este deocamdata in custodia unui spital de psihiatrie. continuă pe Adevărul

VIDEO 11 migranti din Irak, Iran si Siria, opriti la frontiera cu Serbia

Politistii de frontiera au depistat la granita cu Serbia opt cetateni din Irak, doi din Iran si unul din Siria, care au incercat sa treaca ilegal frontiera in Romania. Cei 11 au declarat ca intentionau sa ajunga intr-un stat din vestul Europei cu ajutorul unui cetatean roman, informeaza Politia de Frontiera intr-un comunicat.

Orase din Marea Britanie candideaza pentru titlul de Capitala Europeana a Culturii 2023

Belfast si Londonderry, Dundee, Milton Keynes, Leeds si Nottingham sunt orasele din Marea Britanie care au depus candidaturi in vederea obtinerii titlului de Capitala Europeana a Culturii 2023, desi in acel an tara va fi parasit Uniunea Europeana.

Incendiu puternic la un depozit din Iasi. Pompierii intervin pentru stingerea flacarilor

Pompierii intervin, vineri dimineata, pentru stingerea Un incendiu a izbucnit la un depozit de electrocasnice in municipiul Iasi. Focul a fost localizat si nu sunt posibilitati de extindere. Depozitul unde.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )